perjantai 4. heinäkuuta 2008

DVD uutuus: Rambo

Rambo

Kyllä nyt kokoelma kukoistaa kauneimmillaan, kun hyllystä löytyy sekä Rambo trilogia boxi, että neljäs Rambo leffa upeana 2. levyn julkaisuna. -Mutta taidan silti katsoa tänään mieluummin National Treasuret putkeen -näiden kanssa menisi vain huomisen puolelle vaikka kuinka aloittaisin nyt samantien ekan leffan katsomisen. -Huomenna tosin voisi harkita putkiloa -aloittaa vaan heti aamusta katsomisen.

DVD uutuus: Rambo Trilogy S.E.

Leffaostokset eivät sentään vielä loppuneet, sillä nyt on vuorossa Rambo Trilogy S.E., joka siis sisältää tietysti elokuvat...
...

First Blood
Rambo: First Blood Part II
Rambo III

Ja tähän voisi vain todeta, että "vihdoin ja viimein". -Tätä trilogiaa mainostin ostavani jo vuonna 2006 vanhassa Tiltin blogissa silloin kun ne oli vielä yksittäisinä kappaleina Anttilassa. -Mutta kelpaa se tollasena trilogia boxinakin kokoelmiin. -Pääasia, että ne on nyt vihdoinki hankittuna.

DVD uutuus: National Treasure 1 -ja 2

National Treasure
National Treasure: Book of Secrets

Ykkösleffa löytyy jo VHS versiona, mutta nyt kakkosen tultua myyntiin piti sitten ostaa molemmat upeat seikkailuelokuvat yhtäaikaan eikä siten, että odottaisin jatko-osan halpenemista ja pelkästään tarjouksessa olevan ykkösen eka. -Kyllä nain on parempi ja nythän voin tehdä taas niin, että katson molemmat putkeen hyvän ruoan parissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...