lauantai 7. heinäkuuta 2007

Illalla ulos taas pubittamaan

Illalla olisi taas menoa Helsingin yöelämään. Mikäs siinä mennessä, kun niin ihastuttavat kaverit (tyttö) pyytävät aina mukaan. Ja hyvä, että pyytävät. Muuten nyhjäisin kotona leffojen ja blogin ääressä.

Leffaruokana pekonia ja paistettua munaa

Voisin paistaa itselleni leffaruoaksi pari kananmunaa ja pekonia. Kunnon brittiaamupala tosin iltapäivällä, mutta samapa tuo minulle. Mulle se on nyt leffa-ateria. Laitan sit viel lautaselle mukaan grillibileistä yli jääneitä Sour Cream and Onion sipsejä, niin jo tulee herkku ateria. -Puuttuu vielä limsa, mutta eiköhän se korvata jollain... -Maidolla. No kattoo mitä löytyy.

Apollo 13 kohta vois alkaa katselemaan

Ron Howard boxista katson seuraavaksi avaruusseikkailudraaman Apollo 13. Muistan nähneeni tästä leffasta jotain pätkiä telkusta joskus vuonna x. -En muista leffasta tasan mitään yksityiskohtaisesti. En edes satunnaisia pätkiä, kuten Tulimyrskyssä muistin, että siinä ja siinä kohtaa tapahtuu kohta jotain jne., ja pystyin ennakkoon sanomaan, että "noniin nyt se...". Nyt sitten palautetaan tämäkin leffa tuoreeseen muistiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...