tiistai 27. kesäkuuta 2023

Blu-Ray uutuus: Indecent Proposal

Indecent Proposal

Tuli tehtyä tupla Redford löydöt Filmihullussa kun Blu-Ray osastolta löytyi tämä näkemätön elokuva. Tämän itse asiassa bongasin ekana Filmihullussa ja innostuin sitten poimimaan sen toisenkin oheen. Tiedustelin myös kolmannen Redford-leffan perään..., mutta sitä ei sillä hetkellä ollut saatavilla.
 

Blu-Ray uutuus: Cocaine Bear

Cocaine Bear

Tämä tuli käytyä katsomassa teattereissa ja oli tämä kyllä kova leffa että ihan kiva kyllä saada se nyt sitten kokoelmiin.

 

DVD uutuus: Yksinoikeudella

Yksinoikeudella

Tästä muistelin että taisin jopa olla tästä kiinnostunut aikoinaan..., mutta ei sitten muuten vaan koskaan tullut käytyä katsomassa tätä. Onneksi se nyt sitten löysi tiensä kokoelmiini. 
 

DVD uutuus: The Last Gentleman

The Last Gentleman 

Tämä leffa oli kiva saada kokoelmiin  sillä tämä on veteraaninäyttelijä Robert Redfordin vihoviimeinen elokuva ennen kuin hän vetäytyi eläkkeelle. 
 

DVD uutuus: Good Will Hunting

Good Will Hunting 

Filmihullusta lähti mukaan tämä näkemätön klassikkoelokuva. Jäi aikoinaan näkemättömäksi siksi että teini-iässä ei oikein uponnut vielä draamaelokuvat. Nyt ilomielin poimin kokoelmiin parhaat Hollywood draamat.
 

Ostosten esikatselu

Tuli poikettua Filmihullussa ja ihan hyvät löydöt tuli tehtyä. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...