torstai 1. toukokuuta 2008

Kävijälaskuri kusetus

Sanoin että tekisin kävijälaskuriblogauksen kun laskuri näyttää numeroa 2084, mutta laskuri näyttikin 2085 kun avasin koneen ja blogisivuni. -Täten jouduin vähän kusettamaan ja korjasin vitosen neloseksi paintissa, jotta saisin tehtyä oheisen kuvan, missä käytin Neil Young Hulkkia kuvaamaan meitsiä vanhana 100-vuotiaana papparaisena vuonna 2084. -Eipä jaksanut piirtää paintilla ittestäni kuvaa vanhana.

DVD uutuus: -The Good Shepherd

The Good Shepherd

Toinen löytö oli myöskin rikosleffa, nimittäin Robert De Niron ohjaama CIA:n maailmaan liittyvä leffa -The Good Shepherd. -Pääosissa nähdään Matt Damon, Angelina Jolie sekä itse ohjaaja Robert De Niro. -Sivuosissa nähdään myös nimekästä kaartia, sillä joukkoon kuuluu mm. Alec Baldwin, William Hurt ja Joe Pesci, joka viimeksi ennen tätä leffaa nähtiin neljännessä Tappava ase elokuvassa vuonna '98. -Pitkä tauko siis.

DVD uutuus: -Revolver

Revolver

Eilen tuli poimittua Anttilan alehyllyistä mukaan Guy Ritchien ohjaama rikosjännäri Revolver. -Leffan pääosassa nähdään Jason Statham, joka muistetaan myös ohjaajan aikaisemmista leffoista Lock Stock ja Snatch.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...