lauantai 26. joulukuuta 2009

Law Abiding Citizen arvostelut

Law Abiding Citizen

Ohjaus: F. Gary Gray
Pääosissa: Gerald Butler, Jamie Foxx, Leslie Bibb, Bruce McGill, Regina Hall ja Colm Meaney
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toimintatrilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 109 min
Arvosana: :D

Nick Ricen (Butler) vaimo ja pieni tytär murhataan raa'asti. -Tuomioistuin langettaa kuolemantuomion väärälle miehelle -miehelle, joka oli vain mukana murrossa, mutta ei tappanut ketään. -Itse murhaaja selvisi tuomiotta -ja sitä Nick ei voi hyväksyä. -Eka hän murhaa perheensä tappaneen miehen -sitten on oikeusjärjestelmän vuoro. -Yksitellen kaikki hänen tapaustaan käsitelleet tahot kuolevat mystisesti ja väkivaltaisesti. -Hänen itse istuessa jo vankilassa.

-Sitten arvosteluihin.

Heti elokuvan alussa alkaa tapahtua ja siitä eteenpäin leffa etenee viihdyttävästi tylsiä hetkiä ollen lainkaan. -Mielenkiinto pysyy koko ajan yllä. -Sitten kun päästään siihen kunnon toimintaan leffa se vain paranee. -Pääosan Gerald Butler on loistava perheen isänä -joka menettää kaiken -ja alkaa tappohommiin vankilasta käsin. -Leffaan on ladattu muitakin hyviä tähtiä..., mm. Oscar-voittaja -Jamie Foxx (oikeanpuoleinen kuvassa), muun muassa elokuvasta Con Air -Lento vapauteen tuttu -Colm Meaney (vasemmanpuoleinen kuvassa) -ja Bruce McGill. -Ehdottomasti täydet pisteet..., eli (:D) -hymiö -ja TODellakin DVD:lle kokoelmiin. -Mainio toimintapätkä -kyllä ehdottomasti suosittelen.

Leffaan tänään: Law Abiding Citizen

Tänään voisi sitten pistää yhden sarjalipun likoon ja käydä leffassa katsomassa ton Gerald Butlerin ja Jamie Foxxin tähdittämän toimintatrillerin -Lainkuulias kansalainen. -Arvostelut siis luvassa illemmalla ränään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...