tiistai 29. joulukuuta 2009

Pari uutta galleriakuvaa

Pulkkamäessä tuli tosiaan käytyä ja ylimmässä kuvassa olemme juuri reissussa sinne. -Ylempi kuva pamahtaa galleriaan uudeksi oletuskuvaksi.

Perillä pulkkamäessä piti kiivetä hemmetin jurkät portaat mäkeä ylös -ja piti sitten pysähtyä lepotauolle portaikon väliosaan missä oli taukopaikka penkkeineen.

DVD uutuus: Be Kind Rewind

Be Kind Rewind

Anttilasta lähti mukaan viime hetkellä -juuri ennen liikkeen sulkemista kerkesin poimia mukaani Jack Blackin komedian -Be Kind Rewind. Leffassa Jack Black ja toista pääosaa näyttelevä Mos Def filmaavat uudestaan kassamagneettileffoja, kuten esim. Ghostbusters, King Kong ja Driving Miss Daisy. -Erittäin hauskalta vaikuttava leffa -ja onneksi on ennennäkemätön niin pääsee yllättämään.

Ostosten esikatselu

UFO pulkka ei sentään ole ostos -vaan tuli käytyä Tontsan ja muutaman muun kaverin kaa pulkkamäessä. -Pulkkailun jälkeen..., kotimatkalla tuli poikettua Anttilassa ja tehtyä pieni löytö.

Zoomataanpa vielä tähän sielä tehtyyn löytöön..., joka kohta tosin esitellään erikseen omassa blogauksessaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...