keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Blu-Ray uutuus: The Woman King

The Woman King 

Toinen Blu-Ray hankinta on tämä myöskin viimeksi teattereissa näkemäni leffa - The Woman King. Tää oli kyllä kova.
 

Blu-Ray uutuus: Smile

Smile 

Ihka ensimmäinen Blu-Ray leffa tuli ostettua tänään ja onhan se nyt korkattava ekana. Tai Cagen DVD-lännenleffan korkkaan sen takia ekana koska se on ennennäkemätön..., mutta näistä jo nähdyistä leffoista korkkaan eka nämä Blu-Ray leffat. Onhan sitä nyt katdottava ensimmäinen Blu-Ray elokuva kotona. Mutta nyt tuli höpistyä paljon..., mutta ei itse leffasta mitään. Mutta mitäs siitä sanoisi. Viimeksi tuli nähtyä se teattereissa ja oli kyllä hyvä leffa - kiva saada kokoelmiin.
 

DVD uutuus: Ticket to Paradise

Ticket to Paradise 

Tämä oli kyllä hyvä..., mutta tämä saa odottaa uusintakatsomistaan sillä edellä on muita elokuvia mitkä pitää korkata ekana. Selviää sitten seuraavien blogausten aikana.
 

DVD uutuus: The Old Way

The Old Way

Tämän varmaan katson sitten ekana näistä kaikista tänään hankituista sitten kun olen saanut joka kuisen Ghostbusters maratonin tehtyä.

DVD uutuus: Cinderella - Tuhkimon tarina

Cinderella - Tuhkimon tarina

Filmihullusta lähti myös tämä live action versio Disneyn Tuhkimo elokuvalle ja tämän takia tulikin ostettua se alkuperäinen piirrosversio. Nyt löytyy sitten lähes kaikki tähän mennessä ilmestyneet Disney live action uusintafilmatisoinnit alkuperäisine versioineen. 
 

DVD uutuus: Tuhkimo

 Tuhkimo

Filmihullusta lähti mukaan tämä 12. Disney klassikko ja ihan vain sen takia koska... -No sehän selviää heti seuraavassa blogauksessa.

Ostosten esikatselu

Tänään tuli taas poikettua Filmihullussa ja mukaan lähti melkoinen pino. Mutta nyt on mukana myös ihka ensimmäiset Blu-Ray leffat. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Salatut elämät

Jakdo 4344: Linda saa osakseen lempatiaa.

No mitäs jännää tapahtui tämänkertaisessa jaksossa. Ainakin Nella-hahmo kotiutui sairaalasta ja kuten oheisesta kuvasta näkee oli hänelle järjestetty kunnon kotiinpaluu kestit. Oikein mitään muuta erikoista ei sitten tapahtunutkaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...