maanantai 8. tammikuuta 2007

Pan's Labyrinth arvostelut

Pan's Labyrinth

Ohjaus: Guillemo Del Toro
Pääosissa: Ariadna Gil, Ivana Baquero, Sergi López ja Maribel Verdú
Tuotantomaa: Mexico / Espanja / USA
Tuotantovuosi: 2006
Gendre : Fantasia / kauhu / sota
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 112 min

Juoniselittelyt sikseen. -Elokuvan on ohjannut Mexicolais syntyinen Guillemo Del Toro joka on ohjannut myös Hollywoodissa muutaman hittileffan. Ja ne ovat vuonna 1997 valmistunut Mimic, 2002 valmistunut Blade 2, Hellboy vuonna 2004 ja Hellboy 2 tulossa 2008. Del Toron Pan's Labyrinth on hänen kokonaan espanjankielinen ohjauksensa. Elokuvassa on hyvä käsikirjoitus ja lavasteet ovat uskomattoman hienot. Pelottavat fantasiahahmot ja vaikuttavat tehosteet tekevät elokuvasta jännittävän ja rahan arvoista katseltavaa. Näyttelijäsuorituksetkin ovat erinomaisia, varsinkin pääosan Ofilia tytön roolissa Ivana Baquero on loistava.

...

:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)


Sain sit vapautuksen palveluksesta

Sain vapautuksen palvelusta terveydentilani perusteella ja minut siirettiin nostoväen II luokkaan, eli jos sattuisi syttymään sota suomessa, minut kutsuttaisiin armeijaan, mutta sain vapautuksen vakinaisesta palvelusta rauhan aikaan.



Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...