perjantai 16. helmikuuta 2007

Loppu -The End. -Ei muuta ku nuQmaan


Sinne loppu Gangs of New York. Oli khyl upea leffa, vaikka olikin varmaan viides kerta ku näin sen. -Joop. Mut nyt vois sit mennä nukkumaan et sit huomen jaksaa museoleffat ja baarit. Tai baarista en vielä tiedä, mikäli en saa pikkasen ylimääräistä :ashamed:. -Leffaan on sentään sarjalippuja olemassa.

Interval=väliaika


Pidän muuten nyt väliaikaa leffan katselussa. Gangs of New Yorkhan on jaettu kahdelle levylle. Onhan leffa lahes kolme tuntinen. -Jatkan leffaa kunhan tilaamani pizza saapuu. -Siskolla oli nimittäin tänään vanhaintanssit jonka jälkeen he menivät syömään ravintolaan vanhemmat mukana, eli siksi saan nyt tyytyä pizzaan :whistle:...=)...:) ku muut ovat jo syöneet.

Join now


En luovuta yhteisöni suhteen. Paikka on melko kuollut, vain minä ja Rudy ollaan kommentoineet sinne vuorotellen. Tarvitaan lisää lössiä vaihtamaan mielipiteitä ja kuulumisia. -Vaikka yhteisön nimi onkin The Incredible Hulk ei sielä tavitse kuitenkaan Hulkkiin liittyvistä aiheista jutella. -Mistä vaan asioista voi tulla juttelemaan sinne.

...

Join da club Hulk B).

Martin Scorsesen Gans of New York uusinta katseluun


Vois näin hiihtoloman alkamisen kunniaksi katsoa uudestaan Martin Scorsesen LOiSTavan elokuvan Gans of New York. -On siinä khyl hyvä leffa. -Voisi näin perinteiseen tapaan kirjoittaa elokuvan juonisepityksen DVD kotelon takakannesta.

Gangs of New York

New York, Five Pointsin kaupunginosa Manhattanilla vuonna 1860 -yksi maailman vaarallisimmista paikoista. Kukaan ei noudata lakia, eikä korruptoitunut poliisilaitos tee elettäkään estääkseen jengien verisiä sotia kaupunginosan herruudesta. Amsterdam Vallon (Leonardo Di Caprio) joutuu jo pienenä todistamaan isänsä, jengijohtaja "Priestin" brutaalin murhan. Surmatyön tekijä on vihollisjengin pelottava johtaja Bill "The Butcher" (Daniel Day Lewis). Amsterdam joutuu kasvatuslaitokseen, mutta palaa 16 vuotta täytettyään Five Pointsiin kostoa janoten. Poika tutustuu kauniiseen taskuvarkaaseen Jenny Everdeaneen, joka on Bill the Butcherin rakastajatar ja pääsee tämän mukana lähelle isänsä murhamiestä -jolla ei ole aavistustakaan siitä kuka Amsterdam oikeastaan on.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...