lauantai 19. maaliskuuta 2011

DVD uutuus: Memphis Belle

Memphis Belle

Tämä kolmas leffa lähti hieman väkisenä mukaan. -Joku kolmas oli poimittava -kerran valikoi leffoja kolme leffaa kympillä laarista. -Ja eipä siinä laarissa ollut oikein muita Blues Brothers 2000 -ja Waterworld kaltaisia erikoishyviä löytöjä. -Mutta varmasti ihan hyvä sotaelokuva -ainakin paljon tuttuja nimiä mukana leffassa. -Ja trailerin juuri katsottuani sain ihan hyvän kuvan leffasta -että kiinnostavalta vaikuttaa.

DVD uutuus: Waterworld

Waterworld

Toinen fantastinen löytö samasta hyllyköstä on Kevin Costnerin tähdittämä seikkailuelokuva -Waterworld -josta myöskin innostuin suuresti nähdessäni valikoimissa. -Siitähän voisikin aloittaa lauantaisen oman pikku leffailtani. -Ekaa kertaa kun muuten näin tän leffan -se oli jollain risteilyllä laivan pikkuisessa leffateatterissa isän ja proidin kanssa -ja leffa oli saksaksi dubattu -joten pilasi kyllä hieman leffaa silloin.

DVD uutuus: Blues Brothers 2000

Blues Brothers 2000

Tämän nähtyäni Anttilan kolme leffaa kympillä laarissa meinasin saada sydärin -no ei nyt ihan. -Mutta säpsähdin ainakin mukavasta yllätyksestä että se oli vihdoinkin ilmestynyt Anttilan valikoimiin. -Tätä olen nimittäin metsästänyt -ja olen vain löytänyt sellaisen julkaisun missä molemmat leffat samassa kotelossa -ykkönen -ja kakkonen. -Ja ykkönenhän mulla on ollut jo pitemmänkin aikaa kokoelmissa upeana 2 levyn julkaisuna josta en ihan hevillä luovu. -Nyt on sitten molemmat Blues Brothers leffat kokoelmissa. -Nyt vain täytyy odottaa päivää milloin jaksaa katsoa molemmat putkeen. -Nyt ainakin näin aluksi katson eka tuon jatko-osan ekana. -Sen kun olen nähnyt korkeintaan ehkä pari kertaa joskus vuonna kivi -ja paperi --ja ykkösen olen jo raiskannut useampaan otteeseen. -Tää oli se toinen TOD fantastinen löytö.

Ostosten esikatselu

Anttilasta tuli eilen tehtyä taas hienoja löytöjä -ellei jopa TOD fantastisia löytöjä. -Tai ainakin pari näistä tekemistäni löydöistä on kerrassaan TOD LOiSTavia. -Mitkä ne sitten ovat -se selviää leffojen erillisissä esittelyissä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...