keskiviikko 16. elokuuta 2023

Salatut elämät

Jakso 4443: Miki saa lahjaksi vartalotuotteita.

Mira-hahmon äidinetsintä saattanut tuottaa tulosta.

DVD uutuus: Sisu

Sisu

Sitten lähti mukaan vielä tämä kova kotimainen toimintapätkä. Nyt sitten löytyy kaikki kolme Jalmari Helanderin elokuvaa - Rare Exports..., Big Game ja nyt tämä. Lisää tämänkaltaisia kotimaisia elokuvia eikä niitä Luokkakokous ja Napapiirin sankarit sontaa. 
 

DVD uutuus: The Super Mario Bros Movie

The Super Mario Bros Movie 

Filmihullusta lähti mukaan myös toinen viimeksi teattereissa nähty leffa ja nyt sitten löytyy molemmat Super Mario leffat kokoelmista. Tämä uusi on ehkä hieman parempi. 
 

DVD uutuus: Renfield

Renfield

Filmihullusta lähti mukaan tämä peräti kaksi kertaa teattereissa nähty kauhukomedia. Tämä on kyllä tervetullut leffa kokoelmiin.
 

Ostosten esikatselu

Tulipa käytyä taas Filmihullussa mistä lähti ihan kivat elokuvat mukaan. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän juoma: Aura (litran olut)

Tuli käytyä pizzalla Kampissa sijaitsevassa Sivukaide pizzeriassa ja otinpa siellä ruokajuomaksi tollasen litran oluen mikä oli Aura olutta. Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...