maanantai 28. toukokuuta 2012

Viime keskiviikkoinen CSI Nyc jakso jäi kokonaan blogaamatta

Nyt vasta huomasin -että minulta oli aivan kokonaan jäänyt viime keskiviikkona ilmestynyt CSI Nycin jakso blogaamatta. -Olin kyllä tallentanut kuvan..., mutta jättänyt sitten jostain kumman syystä blogaamatta kyseisen jakson. -Mutta onneksi Telkku.comissa pystyy selaamaan ohjelmahistoriaa taaksepäin ja sain poimittua viime keskiviikkoisen ohjelman tiedot. -Elikkä mitäs viime keskiviikkoisessa CSI Nycissä oikein tapahtui...?
...
Oikeutettu murha. Macin tiimi tutkii poliisipäällikön siskon murhaa. Mac epäilee vahvasti itse päällikköä, jonka perhetausta selviää varsin synkkiä asioita. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

C.S.I: Miami

Mitäs illan CSI Miamissa tänään olisi luvassa...?
...
Pakkolasku. 9. tuotantokauden jännittävä päätösjakso! Horatio on kuljettamassa viimeistä vankilasta paennutta vankia takaisin telkien taakse, kun lentokone joutuu tekemään hätälaskun. Vaarallinen murhaaja pakenee ja tiimillä on kiire päästä hänen jäljilleen, kun ruumiita alkaa taas kasaantua. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...