perjantai 3. heinäkuuta 2009

Crossing Over arvostelut

Crossing Over

Ohjaus: Wayne Kramer
Pääosissa: Harisson Ford, Ray Liotta, Cliff Curtis, Ashley Judd ja Jim Sturgess
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa USA
Genre: Draama
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 113 min
Arvosana: :)

Elokuvassa seurataan muutaman maahanmuuttajan epätoivoista eloa Yhdysvalloissa. -Kuinka australialainen tv-tähti (Alice Eve) yrittää epätoivoisesti saada töitä yhdysvaltojen puolella. Kuinka korealaisperheen poika (Justin Chon) ajautuu rikolliselle tielle ennen saamista amerikan kansalaisuutta. Lisäksi seurataan vielä paria muuta maahanmuuttajaa ja niiden ongelmia. -Juonesta ei nyt oikein tämän selvemmin kerrottua. -Elikkä, eiköhän siirrytä sitten niihin arvosteluihin.

Harisson Ford (kuvassa) johtaa loistavaa näyttelijäkaartia, joihin lukeutuu mm. mainio Ray Liotta ja myöskin erittäin hyvä naistähti, Ashley Judd. -Sivuosassa nähdään mm. elokuvista Sivulliset uhrit ja 10.000 B.C. tuttu Cliff Curtis.
Leffa on suurimmalta osin pelkää tylsää pälätystä,
joten se tiputtaa leffalta hieman pisteitä -arvosanan täten ollen (:)) hymiö, joka on kuitenkin vielä hyvä. Jota leffa ainakin tarinaltaan olikin. -Onneksi kuitenkin oli myös sitä kaivattua ammuskelua pistetty yhteen väliin, niin leffa pelastui sentään suurelta tylsyydeltä. -Ammuskelu aina nostaa mielenkiintoa -tässäkin pätkässä meinasin paikoin nukahdella sen takia, että liikaa pelkkää höpöttämistä. -Mutta tarina kuitenkin oli mukiin menevä, ja näyttelijäsuoritukset hienoja itse kultakin, jopa näiltä hieman tuntemattomammiltakin tähdiltä. -Harmi tosiaan, että oli vain liian pitkästyttävä paikoin. Mutta kyllä ehdottomasti DVD kamaa, draamahyllyyn ja Harisson Ford kokoelmiin -ehdottomasti.

DVD uutuudet: Best of the 70's boksi, sisältää leffat The Day of the Jackal, The Deer Hunter ja The Sting -Puhallus

Anttilasta lähti mukaan myös Best of the 70's boksi, joka sisältää seuraavat leffat...
...

The Day of the Jackal

Vuoden 1997, Bruce Willisin ja Richard Geren tähdittämän The Jackal elokuvan alkuperäinen versio vuodelta 1973 on mm. yksi boksin klassikoista. -Nytpä löytyy sitten molemmat versiot, joista sen uudemman luulen vahvasti olevan se parempi versio. -Sitten, mitäs muuta boksi sisältää...?
...

The Deer Hunter

Robert DeNiro kokoelma kasvoi ainakin taas yhdellä ja samalla Vietnamklassikoiden kokoelma. Harmi vain tätä ei voi lisätä muiden joukkoon, sillä en viitsi erottaa sitä boksista. -Mutta mitäs kivaa vielä löytyykään boksista..?
...

The Sting -Puhallus

Boksihan sisältää varsinaisia klassikoita. -Tämäkin, edesmenneen Paul Newmanin ja onneksi vielä elävienkirjoissa olevan Robert Redfordin tähdittämä rikoskomedia kuuluu myös Best of the 70's boksin upeaan kokoelmaan. -Mistäs noista aloittaisi katsomisen..?

DVD uutuus: 6. päivä

The 6th Day

Uudet Arskat tuli hankittua myös DVD kokoelmiin, nimittäin Itiksen Anttilasta löytyi Schwarzeneggerin mainio scifitrilleri 6. Päivä, joka löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista. -Tämä on muuten viimeisiä Arskan puuttuvia leffoja, niin sitten on kaikki. Vielä enää komedia -Isäni on turbomies ja pikkurooli Maailman ympäri 80 päivässä, niin sitten kokoelma on täydellinen. -Tai sitten kyllä puuttuu vielä Arskan pari 70-luku leffaa -esikoisleffa Hercules in New York ja draamapätkä Stay Hungry, mutta niitä epäilen, että koskaan tulee löytymään. Mutta muutoin omistan nyt kahta puuttuvaa myöten kaikki ison A:n leffat.

Uudet arskat tuli hankittua B)...:)...

Hasta la Vista, Baby. -Taas tuli hankittua uudet aurinkolasit -taisi tulla ostettua ne jopa siitä samasta mistä edelliset aurinkolasit, jotka sitten puristuivat rikki povitaskuun. -No nyt on sitten uudet vastaavanlaiset ja näitä sitten säilytän vähän huolellisemmin.

Ostosten esikatselu

Löytöjä tuli taas tehtyä, kuten kuvasta näkee. -Tälläkertaa tuli käytyä Itäkeskuksessa tekemässä nämä jättiostokset, jotka tuttuun tapaan esittelen seuraavaksi erillisissä blogauksissa.

Leffaan tänään: Crossing Over

Kuten jo MatoApinan LOiSTavassa blogissa, perjantain ensi-ilta esittelyissä jo totesin, voisi tuota Harisson Fordin uutuusleffaa tänään mennä katsomaan. Eipä tässä muuta -arvosteluita odotellen, kiitos ja hei.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...