maanantai 27. huhtikuuta 2009

Internet Explorer näyttää hymiöt...


Menin blogiin Internet Explorer selaimesta ja sielä näkyi hymiöt, jotka mystisesti -ainakin minun koneellani, jostain syystä ei Tontsan koneella -vain katosivat, kuten eilen jo valittelin. -Mikä ihmeen kusahdus mahtaa olla..? Siis nähtävästi vain mun koneen Firefoxilla kusee vanha Tilt -en kyllä muista tehneeni mitään, mikä aiheuttaisi moisen kusahtelun. Vielä sunnuntaina kaikki oli ihan OK, mutta kun kirjoittelin silloin käydyn leffan arvostelua ja kopioin blogini hymiöarvosanoista hymiöt siihen -sain kopioitua toisen, mutta seuraavan kohdalla tuli se kusahdus enkä tajua mitä tein. -Ihan normaalisti vain kopioin hymiöt. -Joku pongahduslauta tuli toista hymiötä kopioidessa, mutta painoin (x) painiketta heti. -Aika outoa. -Mutta ihan turhaan pistin hymiöt uusiks -Tontsan tietsikalla näkyi sekä alkuperäiset hymiöt että uudet korjaamani kirjoitetut hymiöt.

Legally Blonde(S) <---WTF...??

Mitä h3lvettiä..?? -Blondin kostokin menty sit raiskaamaan jollain -suoraan DVD:lle, eri näyttelijöillä halpisversiolla. Siis voi luoja mitä rahastus pa5kaa. -Minun reaktioni on vasta pientä ininää. Lukekaapa Tontsan mielipide leffasta MatoApinan blogista. -Sellaista sanailua, että jopa South Parkin dialogit ihan kalpenee sen rinnalla. -Kuitenkin tulee joku Legally Blonde trilogia boxi ja ostan sen heti. -No ykkönen ja kakkonen oli kyllä sen verran hauskoja -varsinkin ykkönen, että kyllä sitten boksi kelpaa kolmosen matkustaessa kahden edeltäjänsä varjossa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...