maanantai 12. heinäkuuta 2010

Loput esittelyistä myöhemmin -varmaan huomenna

Nyt ei oikein jaksa esitellä kaikkia -joten huomenna esittelen loput -nuo ei käänteisissä väreissä olevat.

DVD uutuus: L.A. Confidential

L.A. Confidentia

Anttilasta lähti joskus aikapäiviä sitten rikostrilleri -L.A. Confidential -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS kokoelmista. -Kelpo lisäys hienoon ja laajaan rikosleffakokoelmaan.

DVD uutuus: Percy Jackson salamvaras

Percy Jackson: -Salamavaras

Fantasiakokoelmaa tuli laajennettua ihan kelpo seikkailupätkällä -Percy Jackson -Salamavaras. -Tosiaan -ihan kelpo oli..., mutta ei kuitenkaan lyö laudalta erästä toista melko samankaltaista leffaa -nimittäin Clash of the Titansia. -Tässäkin on pääosissa antiikin jumalhahmot..., mutta kyllä titaanien taistelu vie tässä taistelussa voiton. -Silti ihan hyvä lisäys fantasiakokoelmiin.

DVD uutuus: The Wolfman

The Wolfman

Tässä jo jonkin aikaa sitten tuli ostettua viimeksi teattereissa nähty -ja varsin hyväksi todettu kauhupätkä -The Wolfman..., joka sai paikkansa kauhuleffahyllyssä Draculan ja Frankensteinin viereen rivissä.

DVD uutuus: The Simpsons, Season 2

"The Simpsons, Season 2"

Postista rysähti jälleen toinen tuotantokausi Simpsoneita. -Nyt tosin sai jäädä siihen sillä soitin sinne Homeenteriin joka lähettelee mulle noita että lopettaisin tilauksen -ja maksettuani 2 tuotantokauden laskun rouva sielä luurin toisessa päässä lupasi pistää poikki tilauksen.

Ostosten esikatselu -ja muutama rästi

Nyt on jäänyt rästiin muutamien DVD uutuuksien esittelyt..., mutta joukkoon mahtuu kyllä myös pari aivan tuoretta uutuutta. -Aloitetaanpa esittely niistä pahasti rästiin jääneistä -ja tuttuun tapaan tietenkin -omissa blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...