perjantai 6. huhtikuuta 2007

Epic Movie arvostelut

Epic Movie

Ohjaus: Jason Friedberg ja Aaron Seltzer
Pääosissa: Kall Penn, Adam Campbell, Jennifer Goolidge, Jayma Mays, Faune A. Champers, Crispin Glover, Tony Cox, Fred Willard ja Carmen Electra
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 86 min

Epic Movien pääpilailun kohteena on elokuvat Jali ja suklaatehdas ja Narnian tarinat. -Elokuvan alussa neljä toisilleen tuntematonta ihimstä saa kultaisen lipun suklaalevystä jolla he pääsevät Willyn (Glover) namitehtaaseen vierailulle. Willy osoittautuu kuitenkin kauheaksi pervertikoksi ja nelikko lähtee piilosalle häntä. -Nelikon hölmö blondi Lucy (Mays) menee piiloon vaatekomeroon ja päätyy ihmeelliseen maailmaan -Gnarniaan. -Myös porukkaan kuuluva Edward (Penn) päätyy Gnarnian ihmeelliseen maailmaan ja sielä hän törmää Gnarnian ilkeään haltiattareen -White Bitch (Goolidge). -Pian myös Peter (Campbell) ja Susan (Champers) päätyvät Gnarniaan ja heistä tulee yhdessä sankareita joiden pitää lyödä ilkeä White Bitch. Siihen he tarvitsevat Aslonin (Willard) apua. -Ja Jack Swallovillakin (Darrell Hammond) on jotain hampaankolossaan White Bitchiä vastaan. -Taistelu voi alkaa.

...

Epic Moviessa pilaillaan Narnian tarinoiden ja Jalin lisäksi mm. Davinci koodilla, Superman Returnsilla ja Pirates of the Caribbeanilla, mutta ei kauhean onnistuneesti. -Muutamassa kohdassa pääsi pieni naurahdus, mutta muuten leffa oli kyllä aika pettymys ollakseen suosikki lajityyppini -alapäähuumorikomedia. Oheinen kuva osuu tälläkertaa lähes oikein. Leffa ansaitsis melkein kaksi tähteä, mutta nostetaan toisilla kahdella. Kyllä siinä kuitenkin muutama hauska kohtaus oli joka pikkasen pelasti täydelliseltä pettymykseltä. Mutta Scary Movien tasolle tuo ei noussut. -Ne ovat sentään lähes täyden kympin leffoja, mutta tämä pääse lähellekkään kymppiä. -Raaskinko edes suositteleman DVD:ltä vuokrattuna?

...

:):):):)/:):):):):):):):):):)

World Trade Center (2006)

World Trade Center

Nyt ei tule perinteistä takakannen juonisepitystä kun sitä tässä leffassa ei ole kunnollista. -Eli pitää omin sanoin jotain kertoa leffasta.

-No tarinahan perustuu syyskuun 11. päivän traagisiin tapahtumiin kun WTC torneihin törmäsi kaksi kaapattua lentokonetta. Elokuvassa kuvataan kahden Newyorkilaisen poliisin (Nicolas Cage ja Michael Peña) selviytymistä WTC:n raunioissa. -Sivuosissa heidän vaimoina nähdään Maria Bello sekä Maggie Gyllenhaal. -Elokuvan on ohjannut kolminkertainen Oscar voittaja Oliver Stone, mm. elokuvien JFK, Platoon ja Aleksanteri -ohjaaja.

Pari uutta DVD:tä. -TAAS :o...B)...:D


Meitsi on oikea tuhlaajapoika :ashamed:...B)...:D. -Taas tuli ostettua pari uutta DVD leffaa. -Tälläkertaa osui kasiin asematunnelin Anttilasta mafialeffa -Goodfellas ja Stallonerymistely Cobra. Goodfellas on hyvä lisä mafiakokoelmiin -Kummisetä trilogia, Scarface, Carlito's Wat jne., ja Cobra hyvä lisä Stallone leffoihin. -Kaikesta huolimatta tänään kuitenkin katson Nicolas Cagen tähdittämän World Trade Centerin. Onhan tässä pääsiäisloma aikaa katsoa leffoja -YEAH.

Kait se on sit Epic Movien paikka

Joop. -Kyllä mä nyt ton meen katsomaan. Kyllä nyt yhden sarjalipun voi uhrata. -Ja voihan se olla ihan hauskakin. Ainakin Date Movie oli ihan hauska. -Tässä on luvassa taas samankaltaista huumoria, paitsi nyt nauretaan blockbusterleffoille. -Voishan se olla ihan hauska, varsinkin ku on nähnyt kaikki leffat mistä tossa tehdään pilaa. -Tai ainakinsuurin osa on tuttuja/nähtyjä. -Jeps, mutta vois tästä lähteä mitään aikaa katsomatta että milloin leffa menis. -Sit illemmalla taas arvostelua tulossa. Toivottavasti ei tarvitse haukkua ihan pystyyn.

Pitkäperjantaina kaupat kiinni :'(


Mutta onneksi leffateatterit sentään on auki =). -Onkelma vaan et mitä menis katsomaan. -300 mennään vasta maanantaina kolmisteen. -Onhan mulla niitä sarjalippuja. Uskaltaisko käyttää yhden Epic Movieen. -Scary Movie leffojen tekijöiltä, pilaillaan kaikilla viimevuoden kassamagneettileffoilla, mm. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Superman Returns, Borat jne. -Voishan se periaatteessa olla ihan hauska, mutta se voi olla myös tosi pettymys ja sit kaduttaa että tuhlasi sarjalipun siihen.

-Sitten taas toisaalta ei sitä kotonakaan haluaisi nyhjätä. Leffa olisi ainoa syy lähteä kaupungille kun kerran kaupat ei ole auki. -Vois mennä parituntia ennen leffan alkua ostaa liput ja kiertää keskustaa ihan vain ihaillen kaupunkia. -Eli vois sit päivän blogailujen jälkeen lähteä. -Ja kait se on nyt se Epic Movie ku ei oo oikein muutakaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...