keskiviikko 6. tammikuuta 2010

The Road arvostelut

The Road

Ohjaus: John Hillcoat
Pääosissa: Viggo Mortensen, Guy Pearce, Charlize Theron, Robert Duvall, Molly Parker ja Kodi Smit-McPhee
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Trilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 111 min
Arvosana: :)

Maailma on lakannut olemasta. -Eläimet ovat kuolleet sukupuuttoon. -Maanjäristykset ja muut luonnonilmiöt ovat ravistelleet luontoa. -Tässä maailmassa ihmiset ovat jakautuneet kahteen ryhmään -pahis ihmisiin, jotka metsästävät muita hyvis ihmisiin kuuluvia -tappavat ja syövät heidät. -Vaimonsa (Theron) menettänyt mies (Mortensen) pienen poikansa (McPhee) kanssa kuuluvat hyvis ihmisiin -ja he yrittävät selvitä etsimällä ruokaa ja suojaa. -Samalla he joutuvat pakoilemaan murhanhimoisia pahis ihmisiä. -Selviytyäkseen pitää vain pysyä pois tieltä.

Hyvä tarina ja hyvät näyttelijät eivät jaksaneet pitää mielenkiintoa yllä joten siksi pitää antaa (:)) -hymiö, joka nyt kuitenkin on vielä hyvä, mutta parempikin olisi saanut olla. -Jännittäviä hetkiä kuitenkin riitti ja draamaakin sopivasti. Mietin välillä miltä tuntuisi itse asua sellaisessa maailmassa mitä leffassa elettiin. -Se oli kuitenkin esitetty leffassa hyvin -kurjat oltavat missä itsemurha oli ainoa vaihtoehto kun kaikki oli jo menetetty. -Ajattelin tosiaan itteni siinä tilassa ja se kyllä toi lisä jännitystä leffaan. -Mutta paikoittaisen pitkästyttävyytensä ansiosta kuitenkin tippuu vähän pisteitä. -DVD:lle voisi kuitenkin ehkä harkita, mutta vasta tosin tarjousleffoista.

Leffaan tänään: The Road

Voisi mennä leffaan -ja sopivaan katseluaikaan näkyi menevän ainakin yksi kiinnostava leffa -Viggo Mortensenin tähdittämä trilleri -The Road. -Sitähän voisi sitten tänään mennä katsomaan. -Illalla siis arvosteluita luvassa taas.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään tarjolla...?
...
Olisipa vasara. Jeremy Kent on ollut 18 vuotta linnassa. Nyt hän syyttää silloista asianajajaansa juonittelusta ja vaatii uutta oikeudenkäyntiä. Todistusaineisto tutkitaan uudestaan nykypäivän keinoin. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...