tiistai 20. helmikuuta 2007

CSI:n jälkeen nuQ

Huomen on tosi aikanen herätys Tallinki risteilylle. -Aijon silt aikasesta herätyksestä huolimatta katsoa illan CSI:n ku kerran blogasin siitä aikaisemmin muistutuksen. -Mutta sit heti sen jälkeen khyl nuQmaan. Tää jää nyt meitsin vikaksi blogaukseksi tänään. -Niin, ja huomen tosiaan en ole pistämässä muistutuksia ja kappaleen sanoituksia enkä illan TV ohjelmia -kuten jo aikaisemmin taisinkin jo mainita. -Pitääkin huomenna pirauttaa proidille ja pyytää ottaa South Park nauhalle.

...

Minun osaltani; hyvää yötä ja MO!

Ghostbusters 1 -ja 2 uusiks inspiraation tuomiseksi

Että sit olis kunnolla intoa piirtää eteenpäin sarjista kyseisistä sankareista. -Ja muutenkin voisi katsoa ne uudestaan. Ovathan ne sentään yksiä LOiSTavimpia leffoja I ever saw.

...

>>>>>>>>>>>>BoxiH koko kauneudessaan <3<<<<<<<<<<<<<<

Tallinki reissu huomenna


Eli huomen ja ylihuomen en ole täällä pistämässä päivän muistutuksia ja kappaleiden sanoja ja illan TV ohjelmia, joten blogi jää nyt teidän käsiin pariksi päiväksi. -Mutta sit perjantaina näkyillään taas.

Illan CSI:ssä tänään


Kuka viimeksi nauraa .... Stand up -koomikon kuolema työpaikallaan tietää Grissomin tiimille ylitöitä.

...

Tutulta kuulostaa, mutta katsotaan silti.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...