maanantai 29. kesäkuuta 2009

Mökkitarina 2009 -OSA 2

19.6.2009 -toisena mökkipäivänä tuli sitten hieman rehkittyä. -Yhdet kävi kaatamassa puun metsässä ja muut saivat sitten sahata ja pilkkoa puut klapeiksi.

Minulta sujui puiden hakkaaminen leikiten -kuten näkyy, hienosti menee pölkky halki yhdellä huitasulla.

Ja toinenkin *KLAPS* -poikki. -Yhdestä halosta onnistuin yhdellä huitasulla lyömään täydellisen laudan kappaleen, josta mökin emäntä teki sitten oitis hienon kyltin saunan oveen. -Riitti kun kirjoitti lautaan -"SAUNA" -ja pari ruuvia ja rautalankaa "töks" -kiinni ja voilà. -Upea saunakyltti oli valmis. -Sitten eteenpäin stoorissa.

Ja halkominen senku jatkui. -Kyllä sitä monta halkoa jaksoi huitaista, vaikka voimille se pikkasen ottikin.

Paiskis vaan pinoon -karhun voimilla kirvestä heilutellen halot vaan halkeili polttopuiksi saunaan.

Mutta yksinkö siinä rehkin..? -Missä ihmeessä kaikki muut ovat...? Enkö tekstin alkupäässä ylenpänä sanonutkin, että "muut" -saivat sitten sahata ja pilkkoa puita..? -En mielestäni edusta kaikkia muita.

Noniin, onhan siinä muita auttamassa. -Siinä juuri sahataan minulle lisää hakattavaa. -Lisää vain kiitos -kyllä minä jaksan.

Joo-o. -Kuten näkee -puhtia kyllä riittää. -Tosin alkaako nyt hieman puhti hiipua...? Alkaako mies väsytä vai..?

Kyllä siltä vaikuttaa, kun ei haljennut ekalla huitasulla tämä halko. -Mutta aika mones halko jo olikin, eli ei ihmekkään, että väsy jo ehti tulla.

Rehkimisen jälkeen sitten sisälle lepäämään kavereiden kanssa. -Kyllä nyt kelpas löhötä.
Toinen osa oli tässä -kiitos ja kumarrus. -Kolasta odotellen.

JATKUU!!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...