tiistai 30. maaliskuuta 2010

Too tired -eli huomiseksi loput leffaesittelyt

Jotten nukahda näppäimistön päälle kuten kuvan naikkonen -menenpä tästä sitten nukkumaan ja jätän loput DVD esittelyt huomiseksi tehtäväksi. -Sainpahan huomiseksikin jotain blogattavaa tänne omaan Hulkin blogiini. -Ei muuta kuin huomiseen vain.

DVD uutuus: Terminator Salvation

Terminator Salvation

Terminator kokoelma on vihdoinkin täydellinen kun tuli Anttilasta poimittua mukaan teattereissa jopa kaksi kertaa käyty kerrassaan TOD LOiSTava -Terminator Salvation. Nyt voi sitten joku kerta viettää Terminatoriltamat kaverien kanssa.

DVD uutuus: Extreme Movie

Extreme Movie

Leffaostoksia on nyt tehty useampanakin päivänä. -Nyt sitten lähti Anttilan leffavalikoimista mukaan varsin suureksi pettymykseksi osoittautunut komediapätkä -Extreme Movie..., joka tosiaan ansaitsee nimityksen -"pätkä" -kestäessään vain vaivaiset 1h 15min.. -Mutta se tulikin hankittua leffailtoja varten joissa on aina tarkoitus katsoa yksi erittäin huono elokuva jolle voi sitten nauraa -sen huonoudelle siis.

VÄLILYÖNTI

VÄLILYÖNTI

DVD uutuus: Gamer

Gamer

Lainkuuliaisen kansalaisen kanssa tuli ostettua toinen Gerald Butler leffa -teattereista väliin jäänyt toimintarymistely -Gamer. -Aika sekavaa toimintaa..., mutta eipä ihmekkään kun ohjauksesta vastaa sama ohjaaja kaksikko kuin Jason Stathamin tähdittämissä Crank elokuvissa..., jotka olivat kyllä aika aivotonta -mutta viihdyttävää katsottavaa. -Samaten tämän kanssa -aivoton..., mutta viihdyttävä.

DVD uutuus: Lainkuuliainen kansalainen

Lainkuuliainen kansalainen

Uudemmalla Anttila käynnillä -tälläkertaa muuten Itäkeskuksen Anttilassa -tuli tehtyä laajennus näyttelijä Gerald Butlerin leffoihin -nimittäin häneltäkin löytynee jo muutamisen leffa jo entuudestaan. -Teattereissa yksin käymäni upea toimintatrilleri -Lainkuuliainen kansalainen tuli poimittua yhtenä mukaan. -Sanoinko yhtenä -onko vai toinenkin Gerald Butler leffa...? -No se tulee heti seuraavaksi.

VÄLILYÖNTI

Erotetaanpas eri päivinä tehdyt ostokset toisistaan tälläisellä välilyönti blogauksella. -Eli edellä esitellyt leffat oli siis samana päivänä ostetut -nyt sitten välilyönti ja seuraavaksi toiset samana päivänä ostetut..., mutta eri päivänä kuin edelliset. -Ei sovi vaikka ostosten esikatseluissa ne oli sysätty kaikki samaan -pitäähän ne erikseen esiteltyinä erotella. -Hjoops. -Tähän tuli nyt näin paljon tekstiä..., mutta seuraaviin tälläisiin -näitä kun tulee vielä ainakin kaksi -niin niihin pelkkä -VÄLILYÖNTI --ja vieläpä oikein jättikirjaimin... VÄLILYÖNTI.

DVD uutuus: 2012

2012

Roland Emmerichin upea katastrofielokuva 2012 tuli poimittua ohjaajan muiden vastaavanlaisten katastrofileffojen seuraksi. -Nyt löytyy siis kokoelmista leffat -Independence Day, The Day After Tomorrow ja 2012. -Vielä puuttuu välistä yksi -nimittäin vuonna 1998 ilmestynyt -Godzilla. -Tehosteiden puolesta tämä ohjaajan uutukainen vie kyllä voiton kaikista edellämainituista. -Independence Day vie kuitenkin voiton kaikista paremmuusjärjestyksessä ylipäänsä.

DVD uutuus: Appaloosa

Appaloosa

Westernkokoelmaa tuli laajennettua oikein toden teolla. -Mukaan lähti kahden mainion Costner länkkärin lisäksi myös toisenlainen länkkäri leffa missä myöskin on siten että näyttelijä ohjaa -samalla tähdittää leffaa. -Kyseessä on ennen näkemätön -tosin ei enää kun tuli se viikonloppuna katsotuksi -näyttelijä Ed Harrisin esikoisohjaus missä hän on myös pääosassa -Appaloosa niminen westerni. -Aika pettymykseksi osoitautui -ainakin tulitaisteluidensa osalta. -Aika surkeat paukuttelut -ja muutenkin vähän tylsä. -Mutta -saa kelvata.

DVD uutuus: Armoton maa

Armoton maa

Tulipa tehtyä oikein kunnon laajennus Western/Kevin Costner kokoelmiin -nimittäin mukaan lähti myös toinen herra Costnerin ohjaama ja tähdittämä länkkäri -Armoton maa..., joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: Tanssii susien kanssa

Tanssii susien kanssa

Westernkokoelmaa tuli laajennettua Kevin Costnerin ohjaamalla -ja tähdittämällä länkkäriklassikolla -Tanssii susien kanssa. -Samalla tuli laajennettua itse ohjaaja/näyttelijän kokoelmia sillä herra Costnerilta löytyy jo entuudestaan melko paljon leffoja kokoelmistani.

Ostosten esikatselu

No nyt on tullut osteltua vaikka mitä. -Siinä on ostoksia jotka on jäänyt rästiin jo pitemmältä ajalta -sitten on vain kasaantunut lisää --ja nyt on sitten iso kasa esiteltävänä. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään ostokset tuttuun tapaani -jokainen kerralla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...