keskiviikko 14. lokakuuta 2009

C.S.I.

Mitäs tämän iltaisessa CSI jaksossa on luvassa...?
...
Myrskyn jälkeen. CSI yrittää selvittää myrskyn jälkeen viemäristä huuhtoutuneiden ruumiiden alkuperää. Grissom ilmoittaa jättävänsä työnsä CSI:ssa. Catherine on hänen seuraajansa. - Sarjan tähtikaartiin liittyy näyttelijä Laurence Fishburne. Jatko-osa esitetään 21.10.
...
Vai että Laurence "Morpheus" Fishburne uusi CSI tähti...? -Odotan suurella innolla tämän kauden boksia myyntiin/tarjoukseen tuloa.

HP: -Feniksin kilta arvostelut kyllä uusiksi

Tuli katsottua juuri uudemman kerran viides Harry Potter leffa -Feniksin kilta..., jonka vielä teattereissa nähtyäni..., 13. heinäkuuta 2007 arvostelin pettymykseksi..., mutta nyt uudelleen katsottuna sehän oli kerrassaan LOiSTava. -Mitenkä nyt tollasen tehostepakkauksen menin lyttäämään...? -Eli näin ollen Potterien alamäki alkaakin vasta uusimmasta -Puoliverinen prinssi elokuvasta..., joka nyt ainakin oli pienoinen pettymys. -Toivottavasti sekin tekee samat -yllättää toisella katsomisella. -Mutta siis täydet pisteet kyllä viidennelle Potter seikkailulle. -En tuossa uudelleen katsoessa muistanut ollenkaan miksi silloin teattereissa petyin ja mihin -sehän oli viihdyttävä alusta loppuun.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...