torstai 3. helmikuuta 2011

Uusi galleria oletuskuva

No sinneppä rysähti heti uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan -kamut kansioon. -Itelläni ei ollut kameraa mukana..., mutta Tontsalla oli ja hänen kauttaan sitten lisää kuvia tulossa.

DVD uutuus: Horseman

Horseman

Toinen Dennis Quaid leffa sieltä taxfreestä on tollanen aika tiukka murhatrilleri -Horseman. -Leffasta on sanottu että se on elokuvien -Seven -ja Uhrilampaat henkinen raaka murhatrilleri. -Tätä en myöskään ole nähnyt aikaisemmin -joten hyvä lisä kokoelmiin.

DVD uutuus: Pandorum

Pandorum

Tosiaan -risteilyllä tuli oltua ja taxfreestä lähti mukaan pari leffaa -joissa molemmissa pääosissa Dennis Quaid. -Eka leffa on sci-fijännäri -Pandorum -jota en ole aikaisemmin nähnyt. -Kelpo lisäys siis sci-fi kokoelmiin.

Ostosten esikatselu

Risteilyllä tuli käytyä ja Taxfreestä lähti monenmoista mässyä mukaan -ja pari seuraavaksi erikseen omissa blogauksissaan esiteltävää ostosta. Kuvassa oleva Tazza ei kuulu ostoksiin sillä sain sen ilmaiseksi. -Valokuva keskellä taasen kuuluu ostoksiin. -Siitä pulitin 10 euroa. -Voisi harkita sen pistämistä jossain vaiheessa Facebookiin ja IRC-galleriaan uudeksi kuvaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...