lauantai 8. toukokuuta 2010

JooH..., taas -EDIT.

Meinasin jo aloittaa arvosteluiden kirjoittamisen..., mutta sitten lopahti into joten tallensin blogauksen odottamaan parempaa intoa.

DVD uutuus: Dante's Peak

Dante's Peak

Anttilasta lähti myös toinen upea katastrofiklassikko -Dante's Peak..., joka myöskin löytyy jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tämä kun tuli nähtyä ensikertaa teattereissa olin leffan jälkeen sitä mieltä etten uudestaan kyllä halua nähdä. Olin 12-vuotias ja elokuvassa oli aika jänniä kohtauksia jotka silloin olivat aika rankkoja. -Nyt kuitenkin leffa on nähty ainakin 10 kertaa -enemmänkin -ja nyt se löytyy DVD kokoelmista.

DVD uutuus: Twister

Twister

Anttilasta lähti mukaan upea katastrofiklassikko -Twister..., joka löytyy myös sieltä VHS-kokoelmista. -Nyt muuten puuttuu enää The Haunting -Paholaistalo niin sitten on kaikki ohjaaja Jan de Bontin elokuvat. -Mies ei näet kauhean montaa elokuvaa ole ohjannut -hänen muita ohjauksiaan on mm. Speed 1-ja 2 ja Lara Croft 2 -jotka kaikki löytyvät jo kokoelmista.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli tehtyä pikainen pyörähdys kahden heti seuraavaksi esiteltävän leffan perässä. -Tämäkin blogaus oli tällänen pikainen pyörähdys.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...