perjantai 29. helmikuuta 2008

DVD uutuus Nro 5 -War of the Worlds

War of the Worlds

Tom Cruise kokoelma senku laajenee -tänäänhän tuli jo aikaisemmin hankittua yksi Tompan leffa -A Few Good Men. -Siitä leffasta en oikein tiedä -voi olla paha pettymyskin, mutta tämä on kyllä aidosti hyvä leffa ja ei tosin mikään ihme, sillä ohjaajan pallilla istuu itse Steven Spielberg.

DVD uutuus Nro 4 -Men in Black 2

Men in Black 2

Lisää laatuleffoja senku puskee. -Nyt kokoelmien lisukkeeksi tuli MIB 2..., siis DVD kokoelmien lisukkeiksi -kyllähän tuo VHS kokoelmista löytyy. -Pitäis nyt vielä sitten se ykkös MIB löytää jostain -ja löytyyhän se, pitää vain hankkia se.

DVD uutuus Nro 3 - Daylight

Daylight

Tämä löytyy VHS kokoelmistakin, mutta on kyllä käynyt harkinnassa vaihtaa se DVD:lle -ja nythän se sitten sinne kokoelmiin pamahti. -Voisikin tänään esittelyiden jälkeen tämän katsoa. Ei nää tähän kuitenkaan vielä päättynyt.

DVD uutuus Nro 2 - Beethoven's 2nd

Beethoven's 2nd

Itiksestä löytyi kuulemma kaikki 5 Beethoven leffaa, mutta minä kelpuutin vain kaksi ekaa ja parasta osaa. -Muut osat ovat takuulla aivan karseata sontaa. -Kolmannesta Beethoven leffasta olen tainnutkin nähdä pätkiä ja täytyy sanoa, että sääliksi kävi niitä näyttelijöitä, jotka sillä leffalla tienasi taskurahansa.

DVD uutuus Nro 1 -Beethoven

Beethoven

Beethoven kokoperheen komedia tuli "saatua". -Muistan, pienenpänä tykkäsin leffasta tosi paljon -ja tykkään edelleenkin. Eihän lapsuuden leffat mihinkään huonone -varsinkaan kun viime kerrasta on aikaa, kun tuli katsottua. -Mitäs muuta kivaa tuli "saatua".

Lisää DVD uutuuksia. -Tosin nyt "lahjana" ;)...:whistle:...

*Tontsalta tulossa parempi kuva silloin kun ehtii/jaksaa*

Kokoelmiin tuli taas lisuketta, kun Tontsa soitti ja sanoi Itiksessä olevan "hinnat kuutamolla" -päivä ja paljon hyviä leffoja tarjouksessa. -Tosin nyt sain leffat silleen ikään kuin "lahjana" ;)...:whistle: (älkää kysykö)... -Tai no, niin no..., Kohtahan ne synttärit lähenee, mutta..., -joops. -Tämän jälkeen voi pistää jotain muuta, jos on pistettävää, mutta sitten varaan seuraavat 5 blogausta leffojen esittelylle.

DVD uutuus: A Few Good Men -Kunnian miehiä

Anttilasta tuli repäistyä mukaan halpaan hintaan 6 € (5,99) Tom Cruisen tähdittämä armeijajännäri A Few Good Men -Kunnian miehiä, muissa osissa mm. Jack Nickholson, Demi Moore, Kevin Bacon ja Kiefer "Jack Bauer" Sutherland. -Ja monta muuta tuttua tähteä vielä lisäksi. -Enpä ole aikaisemmin leffaa nähnyt, joten oli kyllä ihan hyvä löytö kans.

Rakas kullannuppuni, välillä niin mustasukkainen

Rakas tyttöystäväni on paikoin tosi mustasukkainen -eikä sentään muille tytöille, vaan muille meitsin kiinnostuksenkohteille -blogit ja tietyt TV-ohjelmat. Esim. tiistaina ku tuli se Oscar-gaalan koosteet ja olin juuri silloin tyttöystäväni tykö Masalassa, hän oli tosi vihainen, kun halusin katsoa mieluummin Oscar-gaalan kuin keskittyä häneen. -Hän jopa totesi vihaavansa Oscareita. -Samaa on sanonut blogista ja internetista, kun surffaan netissä enkä huomioi häntä. -Sitten saan lepytellä ja pyydellä anteeksi, että jätin sen huomiotta. -On se niin lutuinen mun rakkaani -osoittaa ainakin suurta rakkautta olemalla mustasukkainen -jopa jollekin TV-ohjelmalle.
...

Kultarakkaanin, niin jealous -kuva

Kirjan nimi: "Nothing To Do" -TOUCHÉ

No TOD naulankantaan -Touché -osui toi kirjan nimi. Nyt ei TOD ole mitään tekemistä. -Kävin syömässä, mutta sen jälkeen ei keksinyt muuta tekemistä, kun on kerran vielä tunti hypäriä jälkellä. -Joten eiköhän kuitenkin blogata ainakin ne päivän kuvat ja makeet kuvat pois alta.

God! Not Again! -Hyppytunti

Taas on hyppytunti, mutta mitäs minä valittelen sitten "God! Not Again!"? -Sehän on vain kiva kun on hypäreitä, pääsee blogailemaan juuttuja pois alta ja kotiin jää aikaa jollekin muulle. -Tosin tän blogauksen jälkeen olen kyllä menossa syömään, joten säästän kyllä kotiin loput -ainakin perjantain ensi-illat. -Ja vois kyllä päivän kuvat ja makeet kuvat kans.
...

God! Not Again! -Hyppytunti -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...