lauantai 6. kesäkuuta 2009

DVD uutuudet: Shanghai Noon & Shanghai Knights

Shanghai Noon
ja
Shanghai Knights

Samalla reissulla tuli sitten tehtyä laajennus myös westernhyllyyn, vaikka periaatteessa nämä leffat sopivat paremmin komediahyllyyn, mutta menkööt westernneihin. -Kyseiset leffat löytyvät jo entuudestaan VHS kokoelmista. Ja nehän ovat, Jackie Chanin ja Owen Wilsonin tähdittämät toimintakomediat Shanghai Noon ja Shanghai Knights -TODella upeita elokuvia molemmat.

DVD uutuus: Mortal Kombat

Mortal Kombat

Haluni tämänpäiväisiin ostoksiin lähti siitä, kun järjestelin huoneessani muutaman hyllyn uudelleen tehdäkseni tilaa uudelle genrekokoelmalle. -Nimittäin tietokonepeleihin pohjautuvat elokuvat. Niitäkin on alkanut kasaantumaan ja tänäänkin lähti Kodin1 Anttilasta mukaan yksi sellainen, nimittäin Mortal Kombat, joka perustuu samannimiseen tietokonepeliin. -Voisin joskus toiste listata kaikki muut omistamani tietokonepelifilmatisointini, mutta tänään ei jaksa.

Ostosten esikatselu (Photo Not Available -Taas..!!!)

Taaskin joudun pistämään tällasen kuvattoman -tai vääränlaisen kuvan kera olevan esikatselublogauksen, mutta huomenissa käyn vanhempien kotona käymässä ja otan sitten kameran sieltä lähtiessäni mukaan. -Mutta miksikäs jälleen esikatselublogaus -taasko on tullut osteltua..? -No taas taas, ja tuttuun tapaan esittelen ostokset erikseen seuraavaksi tulevissa blogauksissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...