keskiviikko 5. joulukuuta 2012

DVD uutuus: The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Nytpä löytyy kokoelmista kaikki Spider-Man elokuvat sillä Anttilasta tuli poimittua mukaan viimeksi teattereissa nähty -The Amazin Spider-Man. -Olisko tässä huomisen illan leffa...? -Joku kerta myös kaikkien Spider-Man leffojen putkeen kattominen on myös toteutettava.

DVD uuttuus: Total Recall

Total Recall

Tässä on se illan leffa. -Nimittäin viimeksi teattereissa nähty upea sci-firymistely -Total Recall. -Tänään pelkästään tämä..., mutta joku kerta voisi pitää Total Recall päivän ja katsoa sekä Arskan tähdittämän ysäriversion -että tämän uuden.

DVD uutuus: American Battleship

American Battleship

Kokoelmistani löytyy jo se teatterilevitykseen tullut ison budjetin versio -niin olihan tämä suoraan DVD:lle ilmestyneen halpisversionkin löydettävä paikkansa kokoelmissani. -Sentään pari hyvää näyttelijää pääosissa; mm. elokuvissa -Mustat pantterit ja Carlito's Way 2 näytellyt Mario Van Peebles ja Predator -ja Rocky leffoista tuttu Carl Weathers. -On muuten vielä näkemätön tää..., mutta illan leffa on kuitenkin jo tiedossa -ja se ei ole tämä.

DVD uutuudet: C.S.I.: New York, Seasons 6-7

 CSI: New York

Nyt voi taas palata CSI Nycin pariin kun Anttilasta lähti mukaan peräti kaksi tuotantokautta tätä laatusarjaa. -Kuudes tuotantokausi ja...
...-seitsemäs tuotantokausi. -Imdb:stä tarkistettuani -vielä olisi kaksi tuotantokautta näitä New Yorkin CSI:ta -sitten löytyisi kokoelmista kaikki. -Eli kausia 8-ja 9 vaan odottelemaan. -Ellei sitten siihen mennessä ole jo ilmestynyt kaudet 10-ja 11. -Tällä hetkellä kausia on kuitenkin vain ysiin asti.

Ostosten esikatselu

Veronpalautuksen kunniaksi tuli poikettua Anttilassa -eikä mitkään pikku ostoksia tullut tehtyä. -Niistä kuitenkin enempi sitten omissa blogauksissaan.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään olisi luvassa...?
...
Hiuskarvamurhaaja. Las Vegasia piinaa omituinen hiippari, joka leikkaa nuorilta naisilta näiden huomaamatta hiuksia. Pian parturoinnit muuttuvat karmiviksi murhiksi, ja uhrit löytyvät rikospaikoilta 70-luvun vaatteisiin puettuina. Amerikkalainen rikossarja, jossa seurataan Las Vegasin poliisin rikospaikkatutkijoiden toimintaa. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...