tiistai 31. tammikuuta 2023

Uudet tunnisteet: DVD uutuudet & Blu-Ray uutuudet

Kehittelinpä uudet tunnisteet blogiini. Jatkossa kun esittelen uusimmat leffaostokset niin sen perinteisen leffat tunnisteen lisäksi voisin laittaa DVD leffoihin tunnisteen DVD-uutuudet ja nyt varmaan Blu-Ray soittimen myötä alan keräilemään myös Blu-Ray leffoja joten niiden kohdalla sitten Blu-Ray-uutuudet tunniste. Keskiviikkona olisikin tarkoitus mennä ostamaan ensimmäiset Blu-Ray leffat. Tuota -"DVD-uutuudet" -tunnistetta en pistä enää vanhoihin esittelyblogauksiin vain näihin tänä vuonna tehtyihin hankintoihin. Aikamoinen homma olisi käydä läpi kaikki vanhat DVD-esittely blogaukset ja lisätä tuo uusi tunniste. 

Salatut elämät

Jakso 4343: Joonatan Marx - kommuuninen hanifesti.

Edellisessä jaksossa jäätiin siihen kun Benjamin-hahmo kiristi Salla-hahmoa melko isolla rahasummalla sitä vastaan että hän pysyisi hiljaa ja tämän iltaisessa jaksossa nähdään että hän saikin tahtonsa läpi. Mitään muuta erikoista ei sitten tapahtunutkaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...