sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Thin Red Linea uusiks

On siitä jo jonkin aikaa kun tämän viimeksi katsoin, joten uusinta katseluun vain. Kyseessä on sotaspektaakkeli The Thin Red Line -Veteen piiretty viiva. Nimekkäillä näyttelijöillä tähditetty upea sotakuvaus -kestoa riittää vähän päälle kolme tuntia, mutta kyllä jaksaa katsoa kun on pitkä aika viime kerrasta.

Die Hard 4.0 arvostelut

Die Hard 4.0

Ohjaus: Len Wiseman
Pääosissa: Bruce Willis, Justin Long, Timothy Olymphant, Maggie Q, Cliff Curtis, Kevin Smith ja Mary Elizabeth Winstead

Tuotantovuosi: 2007

Tuotantomaa: USA

Gendre: Toiminta

Ikäsuositus. K-15

Kesto: 130 min

John McClanen (Willis) apua taas tarvitaan, kun vaaralliset hakkerit terrorisoivat Yhdysvaltoja. Aiheuttavat sähkökatkoja, hallitsevat liikennettä ja laskevat pörssituloja. McClanen tehtävä on hakea FBI:n suojaan eräs hakkeri nimeltä Matt Farrell (Long). -Ja toiminta voi alkaa.
...
Jäipä hieman tökeröksi tuo sepitys, mutta tuon enempää en viitsi edes enää kirjoittaa. Saatan vielä spoilata jotain, jos sepitän liikaa juonesta. -Mutta toi jopa riittää juonisepitykseksi. Päästään nopeammin itse arvosteluiden pariin.

Siis ollakseen jo neljäs Die Hard leffa ja Brucekin vetelee jo vähän päälle 60-vuotta (no ei nyt ihan -52 vuotias vasta), niin yllättävän hyvä kyllä oli. Itse asiassa erittäin yllättävän hyvä. Kyllä se Brucekin vielä jaksaa, vaikka ikä näyttää jo painavan. Kyllä ehdottomasti ylsi ykkösen tasolle. Kiven kovaa toimintaa riitti ja lopussa vanha tuttu letkautus "
Yippee-ki-yay, motherf*cker", kun Bruce tappaa pahiksen. -Kyllä TOD suosittelen.

Ehdoton DVD hankinta.
...

:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Ron Howard boxi nyt kyllä saatava

Saan pitää loput mutsin jättämistä kaupparahoista -about 70 on viel tilillä, niin vois kyllä TOD harkita tuota Ron Howard boxia khyl ostaa. -Taas heti tuhlailemaan heti kun on rahaa vähänkin tilillä :ashamed:...:whistle:...:D. -Mutta mikäs tuhlatessa kun saa hyviä leffoja kokoelmiin =). -Jaksaako tosin tänään enää raahautua kaupunkiin, jos vasta huomenna esim. tai jotain. -Hmm...:|.. -Pistää miettimään.
...

Tomorrow it is.

Back to sleep


Tuli nukuttua vain 5 tuntia viime yönä, joten menen tästä kyllä hetkeksi takaisin torkkumaan. Tänään on mun vuoro pistää päivän typy, mutta pistän sen sit herättyäni. -Uudestaan tänään. Ja tänäänhän on myös luvassa leffa-arvostelua. Eilinen Die Hard pitää sepittää ja kehua. -Joop, mutta nytten back to sleep.., vaan. Joop.

Saksanreissulta Fazerin sinistä :o???

Siis hyvähän tuliainen se on, mutta olis Saksanreissulta odottanut jotain Saksan herkkua tai jotain. Mutta Fazerin sininen kelpaa mainiosti. Eipä siitä enempää ihmettelyä.

MP3 soitin tuliaisiksi Saksanreissulta


Sain vanhemmilta MP3 soittimen tuliaisiksi. -Kiva lahja, mutta enpä ite taida oikein osata imuttaa siihen biisejä :ashamed:...:/... -Pathetic noobie. Sisko viipyy vielä reissussa, joten siltä ei nyt saa apua tähän asiaan -hän kun taitaa nämä asiat paremmin kuin minä (Double :ashamed:...:/...). -No eiköhän Leo tai Mike osaa auttaa siinä?
...

Mitäs muuta tuli saatua =)?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...