torstai 16. heinäkuuta 2009

Huomenna leffaan: Harry Potter and the Half-Blood Prince

Huomenna sitten kaveriporukalla katsomaan uusinta Happy Potteria, joka kulkee nimellä "Half-Blood Prince". -Normaalisti tämän blogauksen kuuluisi tulla samana päivänä kuin mennään itse leffaan, eli tässä tapauksessa huomenna -ja otsikolla "Leffaan tänään".., mutta huominen näytös on sen verran aikaseen, etten ole heräämässä niin aikaseen, että kerkiäisin vielä blogaistä tämän ennen lähtöä. -Jotenka blogaan tän sit nyt. -Tunnisteisiin tulee kuitenkin merkintä "leffaan tänään" -kuuluuhan tämä kuitenkin niihin blogauksiin.

Tänään tuli jo lunastettua oma lippu huomiseen näytökseen. -Kaveri, joka varasi liput -antoi varausnumerot -tosiaan -"varausnumerot" sillä tulijoita on useampi ja täten varauksiakin piti tehdä kaksi -joista ite sitten lunastin sen yhden. -Siinä oli tehty siten, että yhdellä varauksella oli varattu kuusi lippua -ja toisella yksi, joka oli se minkä minä siis lunastin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...