maanantai 10. elokuuta 2009

Mökkitarina 2009 -OSA 4

21.6.2009 -Mikä ihmeen kaapu minulla on ylläni...?? -Joku mexicolainen vaate jonka nimeä en nyt muista. -Hieno se kuitenkin oli ja siksi oli pukeuduttava siihen.

Etten vain huomion takia sitä pukenut...? Kylmän takia en ainakaan pukenut sillä ei edes ollut kylmä.

No jopas sitä nyt poseerataan -kunnon linssilude. -Juu, komia kaveri olet...

Tuossa näytän joltain taidemaalarilta -puutuu vain välineet. Näytän siltä kuin katselisin mallina olevaa henkilöä mietteliäästi.

Että missä asennossa mallini tulisi sopivammin olla -sitäkö tuossa mietin...? -Ainakin kovasti näytän maalarilta joka miettii.

Ja tässä sitten maalaan -annan pensselin heilua, niinkö. Miten tulee mieleen joku taiteilija työssään -niin sopivat asennot, eka siten kuin miettisi ja sitten käsi ojossa ikään kuin maalaisi.

Oi, täydellistä. -Ja tässä sitten ihailen mallini kanssa valmista muotokuvaa. -Mikä täydellinen kuvasarja.

Ja sitten vielä poseerauskuva lehteen... (???) -Ja miten toi kaikki edellä höpisty liittyi mitenkään oleskeluun mökillä...? Ei niin mitenkään -kuvista vaan tuli mieleen -ainakin minulle.., että olisin joku taidemaalari... -OK, nyt loppui tämä paskan jauhanta ja kerrotaan tarina loppuun sen oikein tapahtumin.

Elikkä siinä pihalla grillailtiin porukalla ja minulla nyt sattui olemaan ylläni hieno meksikolaisvaate -enkä ollut ainoa.

Sielä mökillä ulkosalla oli paljon maassa tollasia koppakuoriaisia. Poimin grillipaikalla yhden käteeni.

Lähikuva öttiäisestä kävelemässä kättäni pitkin. -Aika söpö otus, eikö vain..?

Grillailujen jälkeen oli hyvä mennä hieman lepäämään ja riippukeinu oli mitä mukavin sitä varten.
-Se oli muuten siinä -nyt on mökkitarina saatu tehtyä. Kiitos ja näkemiin.

FINALLY, THE END!

Aika räjäyttää mökki ja heittää viimeistä osaa kehiin...

Aika tosiaan pistää loppu mökkitarinalle ja heittää viimeistä osaa kehiin. -Pois tulevien tarinoiden alta -kolme uutta olisi nimittäin tiedossa; -rapujuhlat 2009, Linnanmäki ja Leffailta @ Matsku. -Ei muuta kuin työstämään sitä tarinaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...