perjantai 19. huhtikuuta 2024

DVD uutuus: Street Fighter: The Legend of Chun-Li

Street Fighter: The Legend of Chun-Li 

Toinen leffa siitä 2 leffaa 10€ laarista on tämä tietokonepeliin pohjautuva toimintapätkä mistä löytyy myös '93 ilmestynyt Jean Claude Van-Dammen versio. 
 

DVD uutuus: The Pacifier - Tuttisoturi

The Pacifier - Tuttisoturi

Samasta laarista löytyi myös 2 leffaa 10€ joista toinen on tämä Vin Dieselin yritys tehdä koko perheen komediaa. Tuli käytyä katsomassa tämä teattereissa aikoinaan.
 

DVD uutuus: W.

W.

Kolmas leffa siitä 3 leffaa 10€ laarista on tämä viimeksi teattereissa nähty poliittinen draamaelokuva. Mainio leffa - mainio löytö kokoelmiin. 
 

DVD uutuus: Mortal Engine

Mortal Engine

Toinen leffa siitä 3 leffaa 10€ laarista on tämä viimeksi teattereissa nähty toimintaseikkailu. Ei hyviä muistoja tämän näkemisestä..., mutta en nyt jaksa avautua siitä sen enempää tässä.
 

DVD uutuus: The Lovely Bones

The Lovely Bones

Filmihullun 3 leffaa 10€ laarista löytyi tämä trilleri mistä olen nähnyt vain trailerin..., mutta en itse leffaa. Trailerin perusteella vaikutti kuitenkin ihan hyvältä joten kiva löytö kokoelmiin.
 

Ostosten esikatselu

Tuli käytyä pitkästä aikaa Filmihullussa ja mukaan lähti taas pienoinen pino. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän juoma: Somersby Blackberry

Kävin tänään pizzalla San Marino Pizzeria nimisessä ravintolassa ja otin siellä ruokajuomaksi tollasen Somersby Blackberry siiderin.
Merkkasin juoman sinne Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa joten tässä sen sijaan juoman kaatokuva...
...-ja tietty myös hörppykuva. 

Salatut elämät

Jakso 4566: Parempi spy pivossa.

Dahlia-hahmo majailee äitinsä nurkilla.


Leffaan tänään: Civil War

MatoApinan blogissa mainitsinkin jo perjantain ensi-illat blogauksessa että tänään olisi sitten tarkoitus mennä katsomaan tätä elokuvaa. Siitäkin mainitsinkin siinä samaisessa blogauksessa että lisää sitten leffasta illempana. Siellä MatoApinan blogissa tietty. 

Salatut elämät

Jakso 4577: Mööpeliin mä kaipaan niin.   Marjaana-hahmo ei ollutkaan Aki-hahmon seuralainen kuten Henrik-hahmo luuli.