torstai 7. helmikuuta 2008

MAD #486

Eipä tullut edellistä numeroa hankittua, mutta tätä voisi melkein jo harkita. -Kannessa ei lue, mutta lehden sisältösepityksessä luki, että Heroessista on jotain parodiaa. Pitkästä aikaan, eli myös pitkästä aikaan ostettava numero. -Toivottavasti.

H-passitestistä sellainen kutina, että...

Jeps jeps. Testi on nyt ohi ja on kyllä sellanen kutina, että hyvin meni B) -ekalla läpi menee :saint:...=)...B)...:) <---(uskoo vahvasti). -Huomenna selviää tulos. Jos ei malta odottaa, niin voi textata hygieniapassitestin valvojalle ja saada vastauksen jo tänään. -Maltan kuitenkin huomiseen. -Pitää elää jännityksessä.

DVD kokoelman uusi tulokas

Eilen tuli taas yksi uusi tulokas hankittua kokoelmiin -tälläkertaa löytöpaikkana on Espoontorin R-kioski. -Alpha Dog niminen tositapahtumiin perustuva trilleri tuli hankittua. Tähtikaartiin kuuluu mm. Justin Timberlake, Ben Foster, Sharon Stone ja Bruce Willis. -Ainakin hyvät näyttelijät. Toivottavasti itse leffa on yhtä hyvä.

Hygieeniapassitesti tänään

Tänään on klo 16:00 hygieniapassitesti. Tehtiin pienet harjoituskokeet eikä hyvin mennyt. 29 oikein 40:stä. -No, jos ei nyt mene läpi, niin on kuitenkin vielä 3 yrityskertaa tämän opintovuoden aikana. Toisena opintovuonna saa yrittää toiset kolme -ja kolmantena opintovuonna myös kolme kertaa, jos ei aikaisemmilla kerroilla ole päässyt läpi. -Toivottavasti menee ekalla.
...

Hygieniapassi koetilanne ja passi -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...