perjantai 8. toukokuuta 2009

Star Trek arvostelut

Star Trek

Ohjaus: J.J. Abrams
Pääosissa: Chris Pine, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Bruce Greenwood, Carl Urban, Winona Ryder, Simon Pegg, Zoe Salanda, John Cho ja Anton Yelchin
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Scifi
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 126 min
Arvosana: :)

Uudessa Star Trek elokuvassa kuvataan James T. Kirkin (Pine) ja Spockin (Quinto) nuoruutta. -Kuinka Kirkistä tuli USS Enterprisen kapteeni. Heidän taistelua pahaa Nero (Bana) nimistä romulaania vastaan. -Juonesta en tämän paremmin saa juttua irti, joten siirryn suoraan arvosteluihin.

Oli kyllä ihan viihdyttävä leffa -kiitos tehosteiden. Välillä tuli kuitenkin nukahdeltua tylsissä puhekohtauksissa, joten se tiputti arvosanaa (:)) hymiöön. -Mutta tähtiä sentään riitti -joskin jotkut olivat aika pikkurooleissa -paljoa kerenneet esiintyä. -Esim. Winona Ryderillä oli aika pieni rooli, ja hauskalla brittikoomikolla Simon Peggilläkään ei ollut kummoisempi rooli leffassa.

Leffaan oli myös saatu mukaan alkuperäinen Spock, eli näyttelijä Leonard Nimoy (kuvassa) näyttelemään tulevaisuuden Spockia. -Muutaman hauskan läpän pääsi heittämään -Nimoy.
DVD:lle voisi ehkä jopa harkita, mutta varmaan sit ainoana Star Trek leffana. -Niitä muita nyt tuskin jaksaa. Tämä uusihan ei silleen ole mikään jatko-osa vanhoille, vaan paremminkin uusi aloitusleffa -vähän niinku begins. Eli jos tästä tulee vielä jatko-osia, niin niitä vois sitten harkita. -Mutta vanhat voi jättää näkemättä. -Ellei sitten tule jotain Star Trek keräilyboksia, missä kaikki vanhat Star Trek leffat, mutta saa nähdä tuleeko.

DVD uutuus: Eragon

Eragon

Anttilasta lähti huimaan hintaan -4,99 fantasiaseikkailu Eragon, jota en ole aikaisemmin nähnyt -en edes ole harkinnut. -Mutta kyllä kelpaa kokoelmiin, kun halvalla lähtee ja vieläpä kahden levyn julkaisu. -Yhden levyn julkaisua en olisi edes harkinnut. -Mutta hyviä näyttelijöitä sentään, mm. Jeremy Irons, jolta on nyt alkanut kerääntymään leffoja kokoelmiini. -Sitten John Malkovich, Robert Carlyle ja mm. leffoista The Island ja Blood Diamond tuttu Djimon Hounsou -tähtiähän vilisee. Ja lohikäärmeen äänenä kuullaan Muumio-leffoista tuttu Rachel Weiz -kyllä nyt kelpaa.

Ostoksen esikatselu

Anttilassa tulee ravattua, ja tulee ostettua, ja tulee esikatseltua. -Taas tuli käytyä, mutta tälläkertaa lähti vain yksi leffa mukaan matkaan. -Sille sitten vain omaa blogausta seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...