keskiviikko 28. tammikuuta 2009

I Live for the Weekend!

Löytyipä oikein mahtavan sopiva kuva kuvaamaan minun alkavaa viikonloppuani, joka alkaakin jo tänään huomisen-ja ylihuomisen ollessa vapaita koulusta. No tuskinpa vietän nyt koko viikonloppua samassa asennossa kuin Karvinen kuvassa, mutta illat ainakin kun on tullut puuhailtua tarpeeksi.

MAD #498

Edellinen numero osoittautui pahaksi pettymykseksi ja en tältäkään numerolta odota mitään lukemisen arvoista sisältöä, kun käsittelyssä on Obaman ekat 100 minuuttia -eikä mainintaakaan mistään leffaparodiasta lehden kotisivuilla, numeron sisältöesittelyissä. -Kannessakaan ei poseeraa Madin oma kultapoika Alfred E. Neuman -tai jos oikein siristää silmiä, niin voi bongata Alfredin oikean alakulman "Chicago Tribune"-sanomalehden kannesta -keskimmäinen ukkeli edellämainitun otsikon vieressä olevista kuvista, mutta se ei kelpaa. -Ainakaan minulle. Alfred on sentään Madin kansilehtihahmo.

C.S.I.

Härän hinta. Las Vegasin härkärodeossa murhataan kaksi ihmistä. CSI löytää tukimuksissaan laittoman häränjalostuksen jäljet.
...
Hmm. -Eipä voi oikein muuta todeta kuin etää -innolla odotan illan jaksoa.

EDIT. Voisinpa tehtailla sopivan "kuin kaksi marjaa"-kuvan tästä kuvasta -tuli muuten nyt vasta mieleen kun silmäilin tarkemmin kuvaa.

DOUBLE EDIT. Blogaisen tämän "kuin kaksi marjaa"-blogauksen MatoApinan blogiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...