tiistai 12. helmikuuta 2008

Angry Harrison Ford says...

..."Jätät leffan tänään katsomatta -WTF?? Paree olla TOD hyvä syy."

Joo, eli leffa jää tänään tosiaan katsomatta ja Harrisonille tiedoksi, että syy löytyy tuolta edellisestä blogauksesta mikäli et sattunut sitä lukemaan. -No eiköhän Fordille huomenna tule parempi mieli, kun pääsen sit sillon sitä leffaa katsomaan.
...

Angry Harrison Ford says..., -no, siteerasin sen jo ylös -kuva

Huoneet vaihtoon

Joops. -Kämppiksen kanssa päätettiin sit vaihtaa huoneita. -Oli kyllä hitonmoinen raahaaminen kaikissa huonekaluissa -etenkin sänkysöhvassa, mutta nyt on huoneet siinä kunnossa, että enää pikku järjestelyä enää tarttee tehdä. -Tyttöystävä ei tiedä asiasta mitään -kerroin vain, että teimme suursiivouksen. -Ja läpi meni -luuli, että kun sanoin siirtäneeni kaikki huonekaluni uusille paikoille, että uusille paikoille vanhassa huoneessani, mutta ei mitään aavistusta, että kokonaan toiseen huoneeseen. Maltan tuskin odottaa hänen ilmettään perjantaina, kun hän seuraavan kerran tulee. -Ellei hän sitten koulussa tule lukeneeksi sitä ennen, mutta tuskinpa.
...

Huoneet vaihtoon -kuva

Mikäs mellakka siinä on meneillään?

No sehän on vain kohtaus elokuvasta Patriot Games -Näkymätön vihollinen, jota voisi yrittää ryhtyä katsomaan uudelleen -ekan kerran mennessä vähän pipariksi. -Sitä ennen pitää tehdä yksi pikku projekti, josta blogaan vasta sitten kun sre on tehty.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...