sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Vuoden 1933 King Kong elokuva kokoelmiin

Sörkan leffapuodista löytyi hyvien Arskaleffojen lisäksi myös vanha klassikko -vuoden 1933 alkuperäinen King Kong. Nyt sitten koreilee hyllyssä sekä alkuperäinen King Kong, vuoden 1976 King Kong filmatisointi -ja Peter Jacksonin uusintafilmatisointi vuoden 1933 King Kongista. -Eiku putki vaan päälle. -No, ainakin se alkuperäinen huomenna..., -siis tänään päivällä joskus. -Joops.

Eraser -Suojelija Arska kokoelmiin

Eilen tuli ostettua End of Days:in lisäksi Sörnäisten leffapuodista Arskan Eraser -Suojelija. Kohta puuttuu enää 6. Päivä, Sivulliset uhrit, True Lies ja Total Recall, sitten siirrytään Arskan komedioihin, mm. Junior, Isäni on turbomies ja Lastentarhan kyttä. -Eikä toki saa unohtaa Batman & Robinia, Hercules in New Yuork ja Stay Hungrya. -Mutta Eraserin lisäksi löytyi myös jotain muutakin. Ja se on aivan oma blogauksensa.

Jatkuu...


Joo. -Jatketaanpa siitä, mihin eilen jäätiin, jota ei kyetty silloin pistämään päätökseen, eli uusimpien DVD leffojen esittelyyn. Vielä on nimittäin..., -no, kaksi. -Muut jutut sitten päivemmällä tänään, kuten typy ja leffa-arvostelut.
...

"Jatkuu..." -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...