perjantai 24. maaliskuuta 2023

Päivän kolmas juoma: Happy Joe Pear

Tulipa vielä yksillä käytyä tälläkertaa Lafter nimisessä baarissa. Otin sielä Happy Joe Pear siiderin. Merkkasin sen tuttuun tapaan myös Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

Game Boy pelit: Blades of Steel

Kampin Konsolinet kaupasta lähti mukaan tämä jääkiekkopeli - Blades of Steel - mikä nyt lähti lähinnä sen takia koska se oli ainut saatavilla oleva peli ja se oli halpa. Odotan tältä sika hankalaa pelikokemusta. Mutta ihan kiva kuitenkin kun pelejä kertyy.

Päivän toinen juoma: St. Louis - Kriek Lambic

Leffan jälkeen tuli käytyä yhdellä Kaisaniemen Molly Malone'sissa ja otinpa sielä tollasen St. Louis - Kriek Lambic oluen.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa joista toinen on  -"Beer Foodie" -joka on 16. laatuaan. 
Toinen tarra on -"Ye Olde Pub" -joka on 6. laatuaan. 

Päivän juoma: Brooklyn Defender Ipa

Leffassa tuli käytyä ja näytös oli K-18 anniskelunäytös joten otinpa sitten tollasen Brooklyn Defender Ipan.
Merkkasin juoman myös Untapped tarrat..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

DVD uutuus: Hiidenpata

Hiidenpata

Tämä Disney klassikko lähti puolestaan sen takia koska sellainen muistikuva elokuvasta että oli ihan hyvä. Teininä joskus nähnyt tämän kun lapsuudenkaveri omisti VHS leffana tämän. Ja leffaan perustuvan sarjakuvankin muistan lapsuudesta. Tämä taisi olla hieman synkempi Disney leffa. Tästäkin saisi kyllä tulla live action versio. 

DVD uutuus: Kaunotar ja kulkuri

Kaunotar ja kulkuri

Tästä Disney klassikosta on ilmestynyt live action versio joten sen takia oli poimittava tämä alkuperäinen kokoelmiin. Sitten vain löydettävä se live action versio jostain. 
 

DVD uutuus: 10 Things I Hate About You

10 Things I Hate About You

Tässä onkin päivän toinen leffa kotona katsottavaksi. Teattereissa tulee nimittäin käytyä katsomassa päivän eka leffa mistä enemmän MatoApinan blogissa. Mutta vielä tästä leffasta - että enpä ole vielä tätä nähnyt aikaisemmin vaikka tunnettu leffa onkin.

DVD uutuus: About Schmidt

About Schmidt 

Filmihullusta lähti mukaan tämä aikoinaan VHS leffana löytynyt laadukas draamaelokuva. Tämä tuli teattereissakin aikoinaan käytyä katsomassa. 
 

Ostosten esikatselu

Filmihullussa tuli poikettua ja tuli tehtyä tollaset löydöt. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...