keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Salatut elämät

Jakso 4285: Joskus rakkaus riittää. 

Aaro-hahmo sai jonkun skitsokohtauksen sairaalahenkilökunnan kokouksessa..., mutta muuta erikoista ei taaskaan oikein tapahtunut. 

Uusi Facebook taustakuva

Ja uudeksi Facebook taustakuvaksi meni tietysti kuva kaikista kuudesta Jurassic-leffasta kauniisti rivissä. Tähän ei voi muuta todeta kuin JURASSIC FOREVER...!!!

Uusi Facebook profiilikuva


Vaihdoin Facebook profiilikuvaa kun tuli räpsäistyä selfie tänään ostamani Jurassic World: Dominion DVDn kanssa. Samalla tuli vaihdettua myös Facebook taustakuva..., mutta siitä sitten enempi omassa blogauksessaan.

DVD uutuus: Bullet Train

 Bullet Train 

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty toimintapätkä - Bullet Train. Olihan tämäkin ihan kova leffa - kiva saada sekin kokoelmiin.

DVD uutuus: Jurassic World: Dominion

Jurassic World: Dominion 
 

Jurassic Mania blogissani hehkutin jo tämän ostamista..., mutta mainostetaanpa täällä vähän lisää - onhan tämä kuitenkin virallinen DVD uutuusten esittely blogi. Jees - elikkä nyt sitten löytyy kaikki kuusi Jurassic-leffaa kokoelmista ja ennen kuin teen Jurassic maratonin niin korkkaan eka tämän yksittäisenä. 

Ostosten esikatselu

No nyt tuli tehtyä kovat löydöt Filmihullusta 😎. Mutta niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. Toisesta myös erikoismaininta toisessa blogissa.

Game Boy pelit: Kwirk ja Turok 3

Tänään tuli hankittua pari uutta Game Boy peliä Kampin Konsolipelit liikkeestä. Kummastakaan en ole kuullutkaan aikaisemmin..., mutta kerran halvalla löytyi niin olihan ne poimittava kokoelmiin. 

Uusi tunniste: Game Boy pelit

MatoApinan blogiin on tullut monta uutta labelia niin pitäähän tänne omaan Hulkin blogiinkin kehitellä uusi tunniste. Tontsa taisi tätä joskus jopa ehdottaa että Game Boy peleille oma tunniste silloin kun vielä keräsin niitä lapsuudenpelejäni. Ne on jo kaikki kerätty..., mutta pelien keräily ei loppunut siihen. Tänäänkin löytyi pari uutta joista sitten lisää omassa blogauksessaan jossa voisin hyödyntää tätä uutta tunnistetta. Samalla käyn läpi kaikki edelliset Game Boy peli blogaukset ja pistän tunnisteen niihin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...