lauantai 3. huhtikuuta 2010

Shutter Island arvostelut

Shutter Island

Ohjaus: Martin Scorsese
Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kinsley, Emily Mortimer, Max von Sydow, Michelle Williams, Patricia Clarkson, Jackie Earle Haley, John Carroll Lynch, Ted Levine ja Elias Koteas
Tuotantovuosi: 2010
Tuotantomaa: USA
Genre: Trilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 138 min
Arvosana: :)

Sain tästä viimeksi moitteita eräältä nimettömältä lukijalta Avatar leffan arvosteluissa..., mutta joudun taas turvautumaan Wikipedian antamiin selostuksiin -itselläni kun on hankaluuksia kertoa juonesta omin sanoin. -Varmasti tulee nytkin moitteita..., mutta samapa tuo. -Mutta mitäs Wikipediassa sanotaan leffan juonesta...?

-"Vuonna 1954 kaksi Yhdysvaltain armeijan jäsentä selvittää potilaan katoamista Massachusettsissa sijaitsevassa mielenvikaisille vangeille tarkoitetussa saarella eristyksissä olevassa vankilasairaalassa. He joutuvat vaikeuksiin ja vankilakahakka ja hurrikaani sulkevat heidät saarelle. Toinen sheriffeistä nimeltään Teddy (DiCaprio) alkaa äkillisesti näkemään hallusinatioita toisen maailmansodan keskitysleiristä."
-Wikipedia

Eräs nainen..., joka oli katsomassa myös kyseistä elokuvaa -tokaisi mainiosti -"alappas tuota sitten analysoimaan" -ja osui kyllä naulan kantaan. -Mutta itse arvosteluihin -ehkä siihen saan jotain omasta päästä heitettyä.

Elokuva on ladattu nimelläillä tähdillä -ja jännittäviä hetkiä piisasi..., mutta sekavat juonenkäänteet ja paikoittaiset tylsät momentit tiputtavat kyllä hieman pisteitä. -Tykkään enemmän elokuvista missä on selkeä tarina -että pysyy mukana -ja mikä jaksaa kiinnostaa loppuun asti. -Täten arvosanani leffalle on (:)) -hymiö..., joka nyt kuitenkin kuuluu hyvien joukkoon -että DVD:lle on kyllä mahiksia.

Leffassa tänään: Shutter Island

Pitkästä aikaan tuli käytyä leffassa ja kävimpä katsomassa Martin Scorsesen uusimman leffan -Shutter Islandin..., jonka arvostelut heti seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...