tiistai 8. elokuuta 2023

Game Boy pelit: Ducktales 2

Tänään tuli postissa eBaystä tilaamani Game Boy peli.
Ducktales 2 peli missä oli kasetissa ärsyttävä särö..., mutta onneksi se ei vaikuttanut pelin toimivuuteen. Nyt sitten löytyy molemmat Ducktales pelit.

Päivän toinen juoma: Fat Lizard Track Day

Toiseksi saunajuomaksi otin tollasen Fat Lizard Track Day Sessien IPAn. Sekin tuli merkattua sinne Untapped sovellukseen..., mutta eipä siitäkään tullut tarraa. 

Päivän juoma: Fat Lizard Kivimies

Tuli tänään käytyä Sompasaunassa ja ostin Verkkosaaren Alepasta saunajuomaksi tollasen Fat Lizard Kivimies lagerin. Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

Salatut elämät takas tauolta

Salkkarit on palannut ruutuun kesätauolta ja tulikin tuossa juuri katsottua kaksi ekaa jaksoa - eilinen ja tämäniltainen. Nyt kun ne tuli katsottua peräkkäin niin blogausenpa ne molemmat jaksot tämän blogauksen oheen tohon alas👇..., mutta jatkossa sitten päivittäin kuten ennenkin. Sitten katsaus maanantain jaksoon.
Jakso 4437: Lähtien sotaan, Episodi 1: Pimeä Ismo.                                                     Ismo-hahmo säästää hääseremonian jälkeen kertoakseen Sampo-hahmolle tietävänsä hänen petkutuksistaan.

Sitten katsaus tämän päiväiseen jaksoon.
Jakso 4438: Relekieltä.                                                          Petetty Nella-hahmo  katkaisee välit äitiinsä ja palauttaa Kristian-hahmon tavarat rappukäytävässä. 


Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...