torstai 4. kesäkuuta 2009

DVD uutuudet: Madagascar 1- ja 2

Tuli tehtyä reissu Laajasalon Yliskylään hoitamaan vuokra ja samalla reissulla tuli poikettua R-Kioskilla, josta tuli poimittua seuraavanlainen tuote...
...

Madagascar
ja
Madagascar 2

Yliskylän R-Kioskilta lähti tosiaan mukaan The Complete Madagascar Collection boksi. -Pitänyt odottaa halpenemista, mutta nyt ei enää jaksanut vaan uutuusleffahintaan 21,95 piti sen poimiman sieltä mukaan. Sen verran hyvät leffat kuitenkin kyseessä -molemmat nähty teattereissa ja molemmista tykkäsin taysien pisteiden veroisesti.

Leffa-arvostelut vasta huomenna, sillä...

Eilen nähdyn Terminator Salvationin arvostelut siirtynee huomiseksi, sillä huomenna menen katsomaan sen uudestaan koko MatoApinan tiimin kanssa, eli siis nyt Tontsakin tulee mukaan.

Eli tässä vaiheessa en vielä sano mitään mielipiteitä leffasta, vaan säästän ne sitten huomisiin arvosteluihin.

DVD uutuus: The Sprit

The Spirit

Unohtui aivan, että kodin1 Anttilasta lähti mukaan myös yksi uutuusleffa, nimittäin mainio sarjakuvafilmatisointi The Spirit. Upea täydennys laajaan sarjakuvaleffahyllyyn. -Nyt vielä Watchmen puttuu, niin upea kokoelma kukoistaa LOiSTavista leffoista.

DVD uutuus: Yes Man

Yes Man

Myös uutuusleffoja tuli ostettua:
Tarjoustalossa tuli myös poikettua ja sieltä lähti mukaan Jim Carreyn pienoinen pettymys, mutta silti ihan OK -Yes Man komedia. -Kyllähän se nyt oli Carrey-kokoelmiin kuitenkin saatava. Ja voipi olla että se on toisella katsomalla hauskempi.

DVD uutuus: Mars Attacks!

Mars Attacks!

Toinen löytö kodin1 Anttilasta, myöskään nähty aikoihin, myöskin viimeksi VHS:ltä, myöskin vuonna kivi ja vasara. Onpa hyvä, että näitä entuudestaan VHS kokoelmista löytyviä löytää myös DVD:nä. Muutoinhan tuskin ikinä tulis nähtyä uudestaan hyviä klassikoita. -Tämäkin aivan hemmetin hyvä elokuva LOiSTavilla näyttelijöillä.

DVD uutuus: Beavis and Butt-head Do America

Beavis and Butt-head Do America

Kodin1 Anttilasta tuli tehtyä upea löytö. Beavis and Butt-head Do America -pitkään aikaan en ollut leffaa nähnyt -viimeksi VHS:ltä joskus vuonna kivi ja vasara. Eilen tuli katsottua uudestaan ja kyllä vieläkin jaksoi naurattaa. -"I am cornholio, I need TP for my bunghole" -ihan helvetin hauska, vieläkin jaksoi repeillä tolle. Upea laajennus animaatiohyllykköön.

Ostosten esikatselu (Photo Not Available)

Nyt kävi kuulkaas niin, että eilen tuli tehtyä taas jättiostokset, mutta nyt en voi blogata ostosten esikatselu blogausta, koska ei ole kuvaa saatavilla. -Hikihatussa eilen -ja vähän myös tänään aamuna etsin kameraani (alla kuvassa olevaa), mutta en millään tahtonut löytää. -Soitinpa sitten vanhemmilleni heidän kotiin ja sinne oli sitten kuulemma jäänyt viime saunakäynniltä. Hyvä tietää, että on tallessa. -Mutta...






...-nyt sitten ei tähän blogaukseen enää kuvaa saada -jääkööt nyt kuvattomaksi. Tai kuviahan tässä on, mutta ei sitä perinteistä. -No mutta, seuraavaksi kuitenkin esittelen eilen ostamani tuotteet.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...