perjantai 16. joulukuuta 2022

DVD uutuus: Terrifier 2

Terrifier 2

No tällä ei kestänyt kauaan että löytyi kokoelmiin. Ihan vastikään tuli hankittua se ykkösleffakin tästä. Tämän voisikin katsoa heti Jurassic maratonin jälkeen. Tämä kuulemma pyöris myös leffateattereissa..., mutta aika myöhäiseen näytösaikaan ja nyt kun kerran löytyy jo kokoelmistskin niin miksikäs turhaan mennä vielä teattereissa katsomaan tämä.
 

DVD uutuus: Orphan: First Kill

Orphan: First Kill

Filmihullusta lähti mukaan tämä Orphan elokuvan jatko-osa. Nyt sitten löytyy molemmat osat ja teinkin kauhuleffahyllyyn raon ykkösleffan viereen tätä varten. Milloinka korkkaan jää nähtäväksi sillä nyt on vielä meneillään vuoden viimeinen Jurassic maratoni ja sitten oli liuta muita vielä näkemättömiä hankintoja.
 

Ostosten esikatselu

Vuoden viimeiset leffahankinnat tuli tehtyä Filmihullusta. Tosin mainostivat siellä että lisää kovia uutuusleffoja vielä tulossa ensi viikolla..., mutta kattoo nyt. Toistaiseksi nyt ainakin vuoden viimeiset hankinnat nämä. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Salatut elämät

Jakso 4331: Onnen ja surun risteyksessä 

Eipä nyt ollut mitenkään kauhean erikoinen tämä viikon viimeinen jakso. Mitä nyt Nella-hahmo valmistautui leikkaukseen..., mutta siihen jakso loppuikin.
 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...