keskiviikko 5. toukokuuta 2010

DVD uutuus: Willow

Willow

Viimeksi joskus nappulana nähty fantasiaseikkailu Willow lähti myös mukaan matkaan Anttilan hyllyköistä. -Kyllä mainio lisäys fantasiakokoelmiini. -Muistan että lapsena tykkäsin kovasti.

DVD uutuudet: Kriitikoiden valinta osa 2

Anttilasta lähti pikkusiskon lahjan seuraksi kyeisen boksin toinen osa..., joka sisältää seuraavat elokuvat...
...

Kolmetoista

Näkemättömien parissa jatketaan kakkos boksissakin. -Ja kuten ykkösboksia esitellessä sen Judy Dench leffan kohdalla totesin -ilman tätä boksia varmaan olisi jäänytkin sellaiseksi. -Tämän teinidraaman pääosissa nähdään Oscar-voittaja Holly Hunter ja Evan Rachel Wood.

Little Miss Sunshine

Jälleen näkemätön. -Tässä draama/komediassa nähdään mm. Greg Kinnear, Toni Collette ja Steve Carell.

Boys Don't Cry

Ja taas näkemätön elokuva -ja vieläpä klassikko sellainen. -Draaman pääosassa nähdään roolistaan Oscarilla palkittu -Hilary Swank.

Juno

Tämä sentään ei ole näkemätön. -Tuli käytyä tuo ihan teattereissa asti katsomassa. -Tämän ihan kelpo komedian pääosissa nähdään -Ellen Page ja Michael Cera.

DVD uutuudet: Kriitikoiden valinta osa 1

Pikkusiskolta sain synttärilahjaksi -Kriitikoiden valinta osa 1 boksin joka sisältää seuraavat elokuvat...
...

Sideways

Ennennäkemätön draama/komedia..., pääosissa Paul Giamatti ja Thomas Haden Church.

Paljastavat merkinnät

Myöskin ennenäkemätön -ja varmaan ilman tätä boksia olisi jäänytkin sellaiseksi. -Trilleri/draaman pääosissa nähdään Oscar-voittajat Judy Dench ja Cate Blanchett.

The Last King of Scotland

Taaskin ennennäkemätön elokuva. -Tämän väkevän trilleri/draaman pääosassa on roolistaan Oscarin tempaissut Forest Whitaker.

The Darjeeling Limited

Tämäkin on ennenäkemätön elokuva. -Draama/komedia jonka pääosissa nähdään mm. Adrian Brody, Owen Wilson ja Jason Schwartzman.
...
Oli kyllä hyvä lahja pikkusiskolta kun kaikki sisältävät elokuvat on ennennäkemättömiä.

Ostosten esikatselu ja yksi myöhäinen synttärilahja

Anttilassa tuli poikettua ja löydöt tuli tehtyä -sekä yksi myöhäinen synttärilahja tuli lisättyä ostosten sekaan. -Mikä se noista on -se selviää heti seuraavaksi esittelyissä.

Uusi galleriakuva

Koulussa tuli leivottua bageleita ja kerran oli kamera mukana pyysimpä erästä luokkatoveria ottamaan kuvan itsestäni valmiiden rinkuloiden kanssa. -Ja totta kai vain sen takia että saisin pistettyä kuvan uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan -että Facebookiin.

Leffaan tänään: Iron Man 2

Tänään sitten luvassa -ainakin toivonmukaan (:D) -hymiön arvoinen leffaelämys -nimittäin Iron Man 2 olisin tässä kohtapuolin lähdössä katsomaan. -Toivottavasti ei tarvitse arvosteluissa sitten lytätä.
-------------------
EDIT. Nyt kävi siten että muiden blogausten kanssa venähti niin myöhäiseksi -ja kun olisi vielä pari tv-ohjelmaakin katottavana..., niin huomiseksi siirtykööt arvostelut.
--------------------
DOUBLE EDIT. -Taas siirtyy arvostelut -tuli muuta paljon vaativampaa kirjoitettavaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...