keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Pistinpä sittenkin -Hörppykuva" -labelin

Pitihän se nyt sittenkin tännekin pistää se - hörppykuva - labeli. Kuten kuvastakin näkee niin kuitenkin jo viisi hörppykuvaa tännekin blogiin kertynyt. 

Päivän juoma: Litran olut (Karhu III)

Kävinpä vuoden ensimmäistä kertaa pizzalla Annankadun Sky Express pizzeriassa ja ruokajuomaksi ostin litran oluen (Karhu III).
Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa joten saatte ihailla ottamaani hörppykuvaa. Tänne omaan Hulkin blogiin en btw laita omaa "hörppykuva" -labelia kun se on enemmän MatoApinan juttu. Täällä ne on muutenkin aika harvinaisia.

Blu-Ray uutuudet: The Mechanic & The Mechanic: Resurrection

The Mechanic

Filmihullun Blu-Ray valikoimista lähti mukaan tämä Jason Stathamin tähdittämä toimintatrilleri. 

The Mechanic: Resurrection 

Löytyipä myös elokuvan jatko-osa. Nämä leffat ovat varmaan katsomislistan seuraavina.

Blu-Ray uutuus: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem 

Tämä elokuva oli kiva saada kokoelmiin sillä tämä meni teattereissa lähes kokonaan ohi alituisen nukahtelun takia. Mutta ei tämä huono ollut - muistelen että ne pätkät mitä näin elokuvasta oli kuitenkin todella upeita. 

Sääli ettei tätä ollut muuten saatavilla DVD:nä sillä kaikki aikaisemmat Turtles-filmit minulta löytyy DVD:nä.

 

DVD uutuus: Thirteen Days

Thirteen Days

Lisää draamahyllyn täytettä ja ennennäkemätöntä sellaista. Laadukas poliittinen draamaelokuva pääosissa Kevin Costner
 

DVD uutuus: Paha päivä

Paha päivä

Tämän leffan olen tainnut kerran nähdä lentokoneessa - taisi olla ensimmäisellä USA:n matkallani 2002. Juuri sinä vuonna tämä leffakin on ilmestynyt.

DVD uutuus: The Mexican

The Mexican

Tämä oli hyvä löytö kokoelmiin sillä myyjän mukaan tämä on harvinaisuus mitä ei ole paljoa saatavilla. Tämäkin elokuva on ennennäkemätön. 
 

DVD uutuus: Phenomenon

Phenomenon

Draamahyllyn täytettä yheksäkytluvulta - ennennäkemätön yliluonnollinen draamaelokuva pääosissa John Travolta. Kelpo löytö kokoelmiin. 
 

DVD uutuus: The Creator

The Creator

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty upea tieteiselokuva. Saa kuitenkin odottaa korkkaamistaan sillä mukaan lähti aika paljon mitä en ole aikaisemmin nähnyt.
 

DVD uutuus: Confidential Informant

Confidential Ingormant 

Filmihullusta lähti mukaan tämä Mel Gibsonin uutuusleffa mikä onkin sitten tämän illan leffa sillä tänään on juuri passelisti herra Gibsonin syntymäpäiviät. Sen kunniaksi siis.
 

Ostosten esikatselu

Tuli tehtyä vuoden ensimmäinen Filmihullu käynti ja ihan kivat löydöt tuli tehtyä. Ei muuta kuin esittelemään kukin erikseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...