sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Katsoinkin South Parkkia


En keksinyt mitään toimintaleffaa mitä vois katsoa uudestaan, joten päädyin katsomaan South Park jaksoja uudestaan. Mielessä khyl kävi Pirates of the Caribbean -The Curse of the Black Pearlin uudelleen katsomista, mutta sitten ei huvittanutkaan. Pitäis saada Dead Man's Chest takaisin lainasta, niin sit vois katsoa molemmat putkeen. -Joop. Mutta kyllä South Parkitkin kelpas. Varsinkin se metsän eläinten joulu jakso, missä ne elukat palvo s44tanaa. -TOD hyvä jakso.

Kunnon actionia nyt kehiin

Ocean's 11 alkuperäisversio oli pienoinen pettymys. Nyt kyllä kaivataan jotain kunnon rymistelyä. Die Hard 3 olis hyvä, mutta se säästetään perjantaille leffailtaan. Last Action Hero ois Arskalistalla seuraava, mutta en haluan jotain toimintakomediaa vaan ihan kunnon seriously made actionia. Katotaan mitä kokoelmista löytyy.

"Kesäsunnuntaisin klo 18:00 asti auki" -Huoooh


Tsssiiiiih :o...:x...:$...:/...:|, mikä raahamminen edes takaisin ku oliki menny jo kuudelta kiinni bloody Lidl ja minnekkään S-Markettiin en ole raahaamassa pulloja. Kauempana kuin Lidli meiltä, ja muutenkin suurin osa pulloista on Lidlin pulloja, joten sinne joka tapauksessa ois pitäny viedä. No huomenna sit ennen työhaastattelua -ehtii mainiosti, vasta klo 14:00 on haastattelu.

Pulloja palautukseen


No ainakin yhden säkillisen -ei nyt kaikkia kerralla jaksa raahata. Pääseepä niistäkin sitten eroon kuistilla pöydän alla lojumasta. Sitä paitsi oman käteisen tarpeessa ollaan ku menin epähuomiossa maksamaan sillä 20 eurolla, mikä oli varattu Die Hard 4.0:aan -kauppaostokset. Kannattais pitää omat ja kaupparahat erillään. No eiköhän noista pulloista kaupparahat repeä.

Uusinta yritys 60-luvun Oceans leffalle


Joo. Sinne loppu Gameboy pelailu lyhyeen. Ei kyllä riittänyt keskittyminen. Nyt vois sitten yrittää uudelleen ruveta katsomaan tuota 60-luvun Ocean's Eleveniä ku se ekalla kerralla tyssäs se katsominen ku tuli muita ohjelmia. Vois paistaa taas levyllisen ranskiksia leffaruoaksi. Ja meitsi valittelee, että lihoan ja saan sydärin nuorena :ashamed:...:/...:|...:D. -No nyt ei khyl ole muutakaan ja kaupatkin on kiinni.

Onko pelitaidot viellä tallessa?

Voisi pitkästä aikaan pelailla Gameboylla jotain pelejä. Vois esim. tota Extreme Ghostbusters peliä kokeilla vielläkö hallitsen pelaamisen. Pääsenköv tasohyppykoodeja käyttämättä yhtä pitkälle kuin aikaisemmin. Mulla on nyt ainakin kymmenenteen tasoon nimittäin listattu tasohyppykoodeja. Jossain se on tallessa, mutta en muista missä. Ja nyt ei kyllä jaksa etsiä.

Than God


Niin siis. Luojan kiitos, että oli hyvät säät kuten olin toivonut (muistanette varmaankin >>tämän<< kuvan). Ehkä myös huomenna onnistaa työpaikan kanssa, kuten olin toivonut edellisessä blogauksessa.

A job interview tomorrow to remember


Joop. Pitää huomenna muistaa klo 14:00 mennä sinne työhaastatteluun Greenpeacen toimistoon. Toivottavasti ottavat töihin. Kivempi nyt kierrellä ulkona keräilemässä varoja kuin jossain varastossa raahaamassa laatikoita (en tarkoittanut mitä Tontsa tekee, vaan toista kesätyöpaikka vaihtoehtoani). Kävin jo viime keskiviikkona katsomassa missä se paikka on, niin osaan sinne sit huomen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...