sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Kävijälaskuri näyttää 1880

Kohta se luku sieltä varmaan nousee, mutta sainpa taltioitua kuvan, jossa näkyy luku 1880, eli sen verran on jo kävijöitä The Incredible Hulk blogissani. -Yhdistinpä huvikseni tollasen Don Rosan piirrustaman kuvan nuoresta Roope Ankasta vuonna 1880 -somasti kun löytyi tollanen kuva.
...

EDIT. Noniin, sinne tuli kaksi lisää, eli 1882.

DOUBLE EDIT. Ja taas kaksi lisää, 1884

Seuraava DVD hankinta

Oheinen kuva tulee sitten uusintakäyttöön kun olen sitten hankkinut kyseisen boxin kuvasta. Perjantaina tuli nähtyä Tapiolan Stockmannissa tuo kyseinen boxi ja hetken kävi mielessä vilauttaa äidin antamaa Stockmannin kanta-asiakaskorttia, mutta enpä sitten viitsinyt sillä hintaa leffalla oli kuitenkin jotain hieman yli 30 euroa ja kortti on tarkoitettu lähinnä koulukirjoja varten, jos Akateemisesta kirjakaupasta pitää hankkia jotain. -Mikä on muuten aika pa5ka tsydeemi, sillä niitä koulukirjoja on tarvinnu hankkia lähes yhtään. -Mutta kyllä toi nyt seuraaviin hankintoihin kuitenkin kuuluu.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...