perjantai 28. syyskuuta 2007

Underworld 1 -ja 2 (Evolution) tuli ostettua Anttilasta

No jopas nyt kerääntyy nyt näitä leffoja. -Tänään tuli sit poimittua Anttilasta molemmat sekä Underwold, että Underworld: Evolution. Mullahan oli se ykkönen joskus VHS versiona, mutta eräs kaveri piti sitä niin saakutin pitkään lainassa, joten päätin antaa hänen pitää sen. Ja kyllä kannatti sillä nyt on molemmat leffat DVD leffoina. -TOD LOiSTavaa.
Ei niinku mitään hajua koko leffasta. Koskaan kuullutkaan. Proidi vaan yhtäkkiä soitti ja kysyi haluanko mennä ilmaiseksi leffaan. No jos kerran ilmaiseksi, niin kyllä TOD. -Joops. Andorrassa kuulemma pyörii kyseinen leffa. Alkaa 21:15. Proidi kertoi jotain leffasta, että pa5ka on siinä rahaa (:D), muuta en sit tiedäkkään. Korealainen animaatioleffa on kyseessä ja nimi koreilee otsikossa: -Aachi & Ssipak. -Alhaalla leffan traileri, olkaa hyvät.
...

Aachi & Ssipak poster -kuva


MAD #482

Saattaapa nyt jäädä tämä numero ostamatta. Ei vaikuta olevan mitään järin kiinnostavaa sisältöä tälläkertaa. -Edellisessä numerossa, jonka muuten ostin kuten silloin sanoin ostavani, niin siinä oli sentään peräti kaksi leffasatiiria. -Spider-Man 3 ja 300 leffoista tehtiin pilaa. Lisää vain sellasia. Epäilen, että tässä uudessa tuskin on mitään, vaikka nyt onkin joku leffa (Ratatouille) pilankohteena.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...