tiistai 10. huhtikuuta 2007

TOPpi alkoi tänään

Olin tänään ekaa päivää työssäoppisjaksoni työpaikalla -ravintola Casa Maressa. -Jakso kestää neljä viikkoa, huhtikuun loppuun ja toukokuun eka viikko. -Teen sielä joka päivä klo 10-17 asti töitä -tarjoilua, pöytien siivousta, tiskausta jne.. -Pitääkin tästä mennä nukkumaan et sit huomenna jaksaa uuden vastaavanlaisen päivän.

300 arvostelut


300

Ohjaus: Zack Snyder
Pääosissa: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vinsent Reagan ja Andrev Pleavin
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 117 min


Kuningas Leonidas (Butler) johtaa 300 urhean soturin armeijaa vastaan tuhansia persialaisia. -Aluksi taistelu sujuu strategian mukaisesti, mutta kun persialaisia alkaa tulla yhä enemmän ja lisäksi kun persialaisten joukkoihin on liittynyt yksi omista joka antaa persialaisille vihjeitä spartalaisten suunitelmista, on tappio selvä.-Ja lopulta kaikki 300 urheaa soturia kukistetaan viimeiseen mieheen.

...

Hurjilla tehosteilla ja vauhdikkailla taistelukohtauksilla -puhumattakaan hyvistä näyttelijäsuorituksista -Butler on loistava kuningas Leonidaan roolissa -tekevät 300 elokuvasta upeaa katseltavaa. -Taistelukohtauksissa välillä soiva hevimusiikki antaa lisää potkua upeille taisteluille. -Kivenkovan toiminnan ja jännityksen sekaan mahtuu myös ripaus kiperää huumoria. -Kaikinpuolin onnistunut leffa.

...

:):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...