tiistai 17. huhtikuuta 2007

Superman Returns (2006)

Tonhan vois nyt sitten tänään katsoa. Kohtapuolin vois aloitella. -Keskeyttää sit vaan salkkarien ajaks, ja sit sen jälkeen loppuun. -Joudun tekemään saman kuin eilen, jotta tekstiä olisi mahdollisimman paljon, kirjoitan leffan takakannen tekstit vaikka ne ei kyllä kunnolliset juonisepitykset ole. -Elikkäh...
...

Superman -Returns

HÄN ON PALANNUT. Meidän vuosituhantemme sankari. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, koska niiden viiden vuoden aikana (aika, joka tuntuu elefanteista paljon pitemmältä) kun Teräsmies etsi varsinaista kotiplaneettaansa, asiat muuttuivat hänen uudella kotiplaneetallaan. Elämä on jatkunut ilman häntäkin. Louis Lanella on nyt poika, sulhanen ja Pulizer-palkinto kolumnista, jossa hän perustelee, ettei maailma tarvitse Teräsmiestä. Ja Lex Luthorilla on Suunnitelma, joka voi tuhota miljoonia -ei, vaan miljardeja ihmishenkiä.

17.04.2007 Sitran katolla

Tässä nyt ois viimeinen kuva sieltä. -Jep. Taas kaide ja taivasraja. Tiedetään. -Mutta huomaattekos tuon metsäalueen? -Mukanani ollut vahtimestari sanoi, että se alue on sitten erityis kaunis kun sielä alkaa vihertämään ja silloin tosiaan ollaan MatoApinan tiimi paikalla kuvailemassa kun se aika koittaa (kauheaa toistoa. Sehän tuli selväksi jo viime blogauksessa). -Jeps. -Mutta tässä oli viimeinen kuva. -Kiitos.

17.04.2007 Sitran katolla

No tässä ei ole mitään uutta. Kaide, taivasraja, mutta muuten ihan hieno kaupunkikuva. -Pääasia, että näkee kuinka korkealla olin ja eiköhän tuosta jonkinlaisen kuvan saa. -Pitää todellakin mennä joku kerta uudestaan MatoApinan tiimi kanssa. -Voisi ottaa sen kesäkuuksi tavoitteeksi mennä, vai millonkas niitä lehtiä alkaa ilmestymään puihin. Heti silloin kun puut on vihreinä lehdistä niin mennään. -Niin, ja jos on kaunis aurinkoinen päivä. Sateisena ei TOD.

17.04.2007 Sitran katolla

No nih. -Mitkäs sielä vasemmassa yläkulmassa oikein pilkottaa. -Meitsin sormethan ne sielä kuikuilee. -Kuvassa on nyt kaikki virheet mitä ammatikuvaajalta ei odottaisi. -Tanko mukana kuvassa, taivasraja liian iso ja sormet mukana kuvassa. -Ai ai, vielä on harjoittelemista meitsillä valokuvaamisessa. -No mutta muutenhan tostakin tuli kuitenkin ihan OK kuva muutamasta pikkuhaitasta huolimatta.

17.04.2007 Sitran katolla

Joo. Se on sit seuraava kuva missä oli se emämoka. -Tässä ei sentään näy enää kaidetta, mutta taivasta on taas liikaa mukana. -Tosin ihan hienot pilvet näkyy olevan taivaalla, joten pelastaa pikkasen. -Mutta odottakaas seuraavaa kuvaa ja siinä olevaa emämokaa mitä ainakaan ammattivalokuvaajalle ei koskaan käy.

17.04.2007 Sitran katolla

Ja nyt on tuon pirun kaiteen lisäksi liikaa taivasta mukana kuvassa. -Tietenkin oisin voinut muokata kuvaa paintissa siten, että olisin jättänyt liiat osat taivaasta pois, mutta sitten kuva ei olisi ollut alkuperäinen. -Haluan pistää alkuperäiset näytille. -Seuraavassa kuvassa on vielä kauheampi moka. -Vai oliko se sitä seuraava? -No se nähdään kohta.

17.04.2007 Sitran katolla

Jeps. -Amatöörin ottama kuva -TOD. -Ammattikuvaaja olisi saanut jätettyä tuon kaiteen pois kuvasta. -Mutta ei huono kuva kuitenkaan tullut. Näkee ainakin miten korkealla oltiin. -Aika hienot näkymät vai mitä? -Pitää kyllä muistaa ensikerralla kuvata siten, että kaide ei tule mukaan kuvaan.

17.04.2007 Sitran katolla

Tämä kuva on otettu matalemmalta kattotasolta korkeamman tasokäynnin jälkeen, mutta pistän tämän nyt ekana, niin ihmiset näkee ekana rakennuksen minkä katolla olin. -Pääsin siis aivan tuonne ylimpään kattotasoon missä näkyy tuo antenni tossa hieman vasemmassa laidassa. -Sieltä tuli sit otettua muutama hieman amatöörimainen kuva. -Seuraavassa blogauksessa selviää miksi.

Väliin uusin DVD hankinta

Jeps. Tuli tolla samalla reissulla poikettua Kampin Anttilassa -kun tarkistettuani tilitiedot, huomasin, että oli vielä 13 euroa tilillä, niin päätinpä siksi poiketa ja mitäs osuikaan käteeni -sitten lopulta, kun olin aluksi katsellut pitkään muita leffoja. -No Superman -Returns 2 disc DVD hintaan 12,95. -Eipä kauaan tarvinnut miettiä ostanko, vaan heti kassalle maksamaan. -Awesomeh. -Nyt tuli sekin sit hankittua. -Vielä pitäisi ne alkuperäiset Christopher Reeven Superman leffa, niin sit khyl khyl. -YEAH!

COMING SOON

En päässyt paloportaisiin mitä olin suunitellut, mutta parempaa, pääsin rakennuksen katolle ihan sinne korkeimmalle tasolle. -Sieltä tuli sit kuvia räpsittyä muutama. -Kohta alkaa tulemaan kunhan olen saanut siirettyä ne koneelle. -Ihan hyviä kuvia tuli otettua. -Ja vahtimestari, joka oli mukana katolla sanoi, että voin -ja kannattaa tulla uudestaan kun puissa on lehdet vihreinä, niin sit varsinkin tulee hyviä kuvia. -Sieltä katolta oli tosiaan näkymät ruoholahden hautuumaalle, jossa vielä nyt tosin oli puut ihan paljaina vielä. -Kysäisin samalla voisivatko eräät kaverini (;)...:whistle:) tulla seuraavalla kerralla mukaan. -Ja sain myönteisen vastauksen. -Jeps, mutta nyt meen siirtämään kuvat ja sit niitä pääsee ihailemaan. -Pistän kuvat galleriaan sekä tänne blogiin ihailtaviksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...