tiistai 5. tammikuuta 2016

DVD uutuus: Police Academy Complete Collection

  1. Police Academy
  2. Police Academy 2
  3. Police Academy 3
  4. Police Academy 4
  5. Police Academy 5
  6. Police Academy 6
  7. Police Academy 7
Anttilasta lähti eilen mukaan tämä kokoelmaboksi tätä klassikko komediaa kun vihdoinkin sattui löytymään sopivaan hintaan täydellinen julkaisu -kaikki 7 leffaa yksissä kuorissa.

DVD uutuus: The Passion of the Christ

The Passion of the Christ

Stockalta tuli 2. päivä ostettua tämä Mel Gibsonin historiallinen draamaelokuva -The Passion of the Christ -joka tosin päätyi kokoelmissani fantasialeffahyllyyn perustui sitten tosihahmoon tai ei. -Leffa on joskus löytynyt myös VHS kokoelmista.

Ostosten esikatselu

 Leffasta sitten enempi sen omassa esittelyblogauksessaan. -Samana päivänä tuli ostettua uusi vyö itselleni.
Tässä eilinen ostos. -Siitä sitten lisää heti ton aikasemman ostoksen jälkeen.

2016

Siirrytäänpä täällä omassa Hulkin blogissakin vuodelle 2016. -Täällä ajattelin aloittaa puhtaalta pöydältä leffaesittelyiden kanssa. -Viime vuonna jäi paljon leffoja esittelemättä..., mutta tänä vuonna en päästä niin käymään. -Esittelen kaikki uutuusleffat heti ostopäivänä tai korkeintaan seuraavana päivänä jos ostopäivänä en jostain syystä kerkiä. -Muita blogauksia tänne omaan blogiini -ainakin uudet IRC-galleriakuvat silloin kun niitä tulee sinne laitettua. -Muuten saattaa kyllä olla aika hiljainen vuosi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...